JANUARY MOOD BOARD

spring 2016.png

T-shirt Totême, calendar Design Letters, shirt Filippa K, cropped tops The Row SS16, heels Lanvin

 

Tammikuussa on taas aika tarttua itseään niskasta. Pistää jääkaapin sisältö uusiksi, päivittää kalenteri kuntoon ja keventää garderobia.

Jokainen huolehtikoon jääkaapin sisällöstä itse, mutta muutaman kalenteri- ja muotivinkin annan mielelläni.

Tänä vuonna päätin palata takaisin vanhaan kunnon paperikalenteriin, koska epäjärjestys ja puhelimen epäselvä kalenteri. Ajattelin myös, että jos kolmen kalenterin kombo (puhelin,tietokone,paperi) ei saa elämää järjestykseen, niin ei sitten mikään. Ihastuin ikihyväksi Design Letters -kalenteriin ja lopulta päädyin tilaamaan kalenterin aina Australiasta asti, koska ihanuus oli jo ehditty myydä Suomessa loppuun.

Marjolein Delhaasin kauniit kalenterit ovat myös vilkkuneet ahkerasti joka puolella, joten uskon, että jos olet vielä kalenteria vailla, niin niitä on saatavilla. Pakko vinkata myös Valkoisen Harmajan ihanasta elegantista seinäkalenterista! Aivan käsittämättömän ihanaa, että jotkut jaksavat nähdä tällaista vaivaa vuodesta toiseen täysin ilmaiseksi ja ilahduttaa niin monia! Kiitos Suvi! Kalenteri on itselläni käytössä niin töissä kuin kotona ja monet ovat sitä ihastelleet.

Kalenterin päivittämisen lisäksi valoisammat päivät saavat ainakin jo itseni haaveilemaan kepeämmästä garderobista. Juuri nyt pinnalla ovat erityisesti olkapäät paljastavat cropatut topit ja 90-luvun minikorot. Kimonoista ja pyjamantakeista povataan myös kuumaa trendiä kevääksi. Jotain näistä kiinnostaisi myös itseni löytää omaan garderobiini. Kevätgarderobin kasaaminen siis alkakoon!

Myönnettäköön kuitenkin, että kevätgarderobifiilistelyjn lomassa olen myös ahkerasti googletellut miten Alpeille pukeudutaan, nimittäin onnistuimme kuin onnistuimmekin viimein varaamaan kauan puhutun hiihtolomamatkan Zermattiin. Ette usko mitä kaikkea Pinterestistä löytyy hakusanoilla aprés ski…

Kaunista keskiviikkoa!

M.

 

Ps. Jos miesten muoti kiinnostaa, niin Pitti Uomossa vietetään parhaillaan jo kulttimaineeseen nousseita miesten muotimessuja! Kantsii seurailla!

January mood board

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *