JUHANNUSHUUMAA + ARVONNAN VOITTAJA

Juhannus1.png

This-is-Finland.png

Juhannus5.png

Juhannus4.png

Juhannus2.png

Juhannus3.png

 

Voi mikä mahtava juhannussää meitä hellikään! Vietimme juhannuksen tänä vuonna perheen kesken purjehtien ja sää oli a i v a n täydellinen. Juuri sellainen, kuin keskikesällä kuuluukin! Laineilla lipuessa auringon porottaessa pilvettömältä taivaalta jopa hetkeksi unohti olevansa Suomessa, niin mieletön sää meitä helli. Pitkästä aikaa perinteinen juhannuskokko, aamuyön purppura taivas ja toivotut uutiset tekivät tästä juhannuksesta jollain tapaa vieläkin taianomaisemman ja aivan erityisen.

Laineilla lipumisessa ja horisonttiin tuijottamisessa on muutenkin sitä jotakin, joka saa ainakin minut rauhoittumaan ja unohtamaan kaiken muun. 

Arvonnan voittajaa en kuitenkaan juhannushuumassa unohtanut! Tattada-tatta-daa… Onnea Anzimanzi, arpaonni suosi sinua! Laitathan sähköpostia minulle avecmv(at)gmail.com jotta saan sinulle paketin postiin!

Lämmin kiitos kaikille osallistuneille ja kommentin jättäneille. Teidän postausehdotuksenne olivat todella hyviä ja lämmittivät jokainen suunnattomasti mieltäni! Olen kirjannut kaikki ylös ja aion ideoitanne varmasti toteuttaa heti, kun ehdin. K i i t o s

Kaunista sunnuntaita! Toivottavasti juhannuksenne on sujunut lokoisasti ja säät ovat suosineet!

M.

 

// Midsummer’s magic!

kauneus meikki oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *