KESKIVIIKON KAUNEIMMAT + AJANHALLINTAVINKKEJÄ

 

Design Letters kalenteri.png

Calendar Design Letters, pen Hay, sunglasses Ray-Ban

 

Hello!

Hetken hiljaiselo johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että en työ- ja koulukiireiden vuoksi ole kertakaikkiaan ehtinyt antaa blogille edes ajatusta.

Tykkään välillä tehdä pitkää päivää ja helposti uppoudunkin hommiini, mutta mielestäni työn tekeminen ei saa olla kaikki kaikessa vaan elämään ja arkeen täytyy mahtua muutakin.

Suunnittelulla, asioiden aikatauluttamisella ja priorisoimisella pääsee onneksi pitkälle. Silloin erityisesti, kun tehtävää ja työtä on paljon, on mielestäni ehdottoman tärkeää suunnitella ja aikatauluttaa asiat hyvin, sekä pilkkoa tehtävälista pienempiin palasiin ja päättää mitkä asiat ovat tärkeys-, deadline- tai mielekkyysjärjestyksessä tehtävä ensimmäisenä.

Itselleni myös mielenpäällä olevien asioiden ylöskirjaaminen ja tehtävälistojen tekeminen toimii. Kun asiat ovat ylhäällä, ei muistia tarvitse kuormittaa ylimääräisellä ja voi helpommin keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Yksi asia kerrallaan ja sitten seuraavaan onkin usein parempi tapa toimia, kuin se, että yrittää tehdä montaa juttua yhtäaikaa, jolloin tuloksena on pikemminkin tehoton sekamelskasoppa kuin tehokas ajankäyttö.

Tärkeimpänä olen kuitenkin huomannut, että harvemmin hampaat irvessä tekeminen tuottaa toivottuja tuloksia (paitsi ehkä kuntosalilla), joten välillä on ihan hyvä muistuttaakin itseään siitä, mikä tässä elämässä oikeasti on tärkeää.

Hyvinvointi, hyvät yöunet, rakkaat ihmiset ympärillä, ruoka… Ei vastaamattomat sähköpostit, deadlinet tai somen päivittäminen.

Kepeää viikkoa hektisyydestä huolimatta!

M.

This Design Letters’ calendar has become my everyday essential of organizing my time!

muoti trendit oma-elama mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *