KURKKAUS KÖÖPENHAMINAAN

Hyvää lauantaipäivää kamut! Olen tyystin unohtanut jakaa muutaman kuvan taannoiselta Kööpenhaminan pikamatkalta. Olin ensimmäistä kertaa sekä Kööpenhaminassa että uuden työni puolesta työreissussa. Suuntanamme oli Kööpenhaminan S/S14 muotimessut. Itse muotinäytöksiä emme ehtineet seuraamaan, vaan matkamme suuntautui enemmänkin trade fair-puolelle, jossa kävimme kevään 2014 mallistoja läpi ja katsastimme myös muutamia uusia merkkejä läpi.

Copenhagen1.jpg

Copenhagen2.jpg

Täytyy sanoa, että päivä oli hektinen, mutta hetkeäkään en olisi vaihtanut. Messutalot olivat täynnä mitä ihanimpia vaatteita, merkkejä ja tyylikästä väkeä. Ensikertalaisena minä yritin imeä kaiken itseeni ja aikamoiselta sitä tuntui tallustella muotiväen keskuudessa. Ensi kerralla haluan ehdottomasti yrittää kipaista myös Kööpenhaminan keskustaan -Ainoat näkymät ovat tällä erää vain taksin takapenkiltä.

Katutyyleistä täytyy muuten sanoa sen verran, että suurin osa muotimessun väestä oli pukeutunut mustaan! Tylsää tai ei, mutta muotialan ammattilaiset erotti aikalailla tästä pukukoodista. Väripilkkuja ja persoonallisia tyylinäytteitä mahtui toki myös mukaan. Yritän kaivaa muutaman kuvan näistäkin!

Nyt lunkkia lauantain jatkoa ja hyvää viikonloppua,

M.

Few pics from Copenhagen Fashionweek Trade Fairs where we visited and looked through few S/S14 collections and some new brands . Was my first time visiting in Copenhagen and my first business trip. Not hard to tell that I was super excited and tried to absorb everything! Full houses full of clothes and stylish people, can’t complain about my job.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *