MAANANTAIMOTTO

f2f3355660e868b1767303fe7b5e3e10.jpg

 

Remontin myötä tuli opittua jos jonkinmoista, mutta päällimmäisenä mielessä on tällä hetkellä se, kuinka vähällä tuli pärjättyä. Kun ”koko” omaisuus oli kahden kuukauden ajan muutamassa matkalaukussa, tajusi miten vähällä tavara- ja vaatemäärällä oikeasti pärjää! 

Kääntöpuolena tässä oivalluksessa vain on se, että nyt kotiinpaluun jälkeen kaikki kodin kaapit ja komerot suoraan sanottuna ahdistavat. Don’t get me wrong, tavarapaljoudessa emme elä. Teimme vastikään kevättalvella kaappien suursiivouksen ja laitoimme kierrätykseen hurjat määrät tavaraa. Joka sesonki (keväällä ja syksyllä) käymme läpi myös vaatehuoneemme ja pistämme kiertoon vähällä käytölle jääneet vaatteet. Turhaa tavaraa ei siis liiaksi ole. Mutta silti! Nyt on suunnaton vimma päästä kaikesta ylimääräisestä eroon, kun vähemmälläkin pärjää.

Turhasta tavarasta eroon pääseminen on vapauttavaa, mutta samalla myös helpottaa elämää. Ei asukriisejä, kun vaatekaapissa majaleivat vain ne lempparit. Ei hukassa olevia tavaroita, kun kaikki on käden ulottuvilla. Ei sotkuisia kaappeja, kun kaikelle on oma paikkansa. 

Juuri nyt nämä sadepäivät eivät siis haittaa yhtään, päinvastoin. Kaapit ja garderobi saavat kyytiä! Sitä mukaa, kun kaapit tyhjenee, myös pääkoppa kevenee. Symbolista tai ei.

Keep life simple.

M.

 

// Thought of the day! Life is pretty simple after all.

muoti paivan-tyyli oma-elama sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *