MAANANTAIMOTTO

inspiration.png

 

Täällä viikko ei alkanut aivan toivotulla tavalla, sillä kaikkia vaivannut flunssa-aalto iski myös tänne. Viikonlopun kokemukset ja mietteet antavat kuitenkin potkua myös sohvan pohjalle.

Viikonlopun filmikurssi oli aivan mahtava. Paljon uutta tuli opittua ja pää on vieläkin pyörällä, mutta päällimmäisenä pintaan jäi järjetön kiitollisuus kaikista ensikohtaamisista ja ihmisistä. Oli todella inspiroivaa ja hedelmällistä tavata eri alojen ammattilaisia, jakaa kokemuksia, ajatuksia ja osaamista. Tuli myös todistettua mikä mieletön voima on monipuolisessa tiimissä, jossa jokaisella on omat vahvuutensa, mutta jossa jokainen on kuitenkin on valmis puhaltamaan yhteen hiileen.

Beautiful minds inspire others.

Mieletöntä on myös tavata tyyppejä, joiden kanssa yhteinen kieli löytyy silmänräpäyksessä ja jo ensikohtaamisesta tuntuu niin kuin olisi tunnettu aiemmin. Se on harvinaista herkkua ja sellaisista tyypeistä kannattaa mielestäni pitää kiinni niin yksityis- kuin yrityselämässäkin.

Find your tribe and love them hard.

Tällaisten tapaamisten myötä tuntuu, että on viimeinkin oikeassa paikassa ja jotain mahtavaa on vielä tulossa. En malta odottaa.

Inspiroivaa viikkoa!

M.

Surround yourself with inspiring beings, because beautiful minds inspire others.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *