MAANANTAIMOTTO: AINA ONNELLINEN?

How-to-be-happy.png

 

Sain hiljattain kommentin, kuinka elämäni vaikuttaa aina niin kovin seesteiseltä ja hyvinvoivalta ja tuo kommentti jäi kaikessa kauneudessaan kovasti mietityttämään minua. Elämäni ei todellakaan aina ole seesteistä tai hyvinvoivaa, ja esimerkiksi kulunut kevät on ollut itselleni henkisesti todella raskas.

Tämä ei varmasti ole välittynyt blogin kautta, koska blogini on todellakin vain pieni pintaraapaisu elämääni ja keskittyy ennenkaikkea niihin hyviin ja positiivisiin (ja ehkä vähän pinnallisiinkin) asioihin elämässäni. 

Se hyvään keskittyminen on kuitenkin se juttu, jota yritän elämässäni noudattaa ja sen avulla olen myös löytänyt elämääni paljon seesteisemmän polun. Kiitollisuuden aiheiden ja positiivisten asioiden löytämisessä piilee valtava voima ja sen ymmärtäminen kantaa vaikeinakin aikoina todella pitkälle. 

Minulle seesteinen elämä tai onnellisuus ei siis ole arpapeliä tai itsestäänselvyys, vaikka valitettavan monet niin ajattelevatkin. Onnellisuus on minulle päätös, jonka teen jokaikinen päivä. Helppoa se ei aina ole, mutta harjoitus tekee mestarin. Loppujen lopuksi voimme kuitenkin jokainen itse jokaikinen päivä valita miltä kantilta elämää katsomme. Ja se miten tarkastelemme kaikkea vaikuttaa hyvin paljon siihen miten voimme.

 

Onnellista viikkoa!

M.

// Happiness is not a lottery, it’s a decision every single day.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *