MAANANTAIMOTTO WEEK 33

Maanantaimottona tänään aihe, josta olen halunnut kirjoittaa jo kauan!

Aika-ajoin ja erityisesti silloin, kun olen elämässäni törmännyt onnettomiin (tai muuten vain negatiivisiin) ihmisiin, olen pohtinut sitä silkkaa tosiasiaa, että miksi tuhlaamme niin turhan usein omaa kallisarvosta energiaamme negatiivisuuteen ja tyytymättömyyteen, vaikka voisimme valita aivan toisin?

Takerrumme negatiivisuuteen ja kateuteen sen sijaan, että tarttuisimme itse toimeen ja jakaisimme iloa ympärillemme!

Uskon vahvasti, että jokainen meistä valitsee itse oman tiensä ja sen millaista elämää (ja energiaa) ympärilleen rakentaa. Joka päivä! Voimme valita katselemmeko kateellisina vierestä vai otammeko mallia? Ammennammeko kaiken negatiivisuuden sijaan toisen ilosta ja onnesta polttoainetta myös itsellemme?

large_6.jpg

 

Kenelläkään toisella ei tosiasiassa voi olla asiat paremmin kuin meillä. Sillä asiat ovat meillä jokaisella juuri niin hyvin kuin ne sillä hetkellä voivat olla ja juuri niin kuin olemme itse valinneet. Sen sijaan siis, etä tuhlaisimme energiaa muiden panetteluun tai katkeruuden viljelyyn, olisi järkevämpää (paitsi koko universumin, myös oman hyvinvointimme kannalta) keskittyä kylvämään kaikkea sitä hyvää mitä myös itse elämäämme haluamme. Se mitä jaamme, sitä saamme. Hyvässä ja pahassa. Työssä, kotona ja ystävyyssuhteissa.

Voimme siis joka päivä valita itse käännämmekö negatiivisuudelle ja katkeruudelle selän ja keskitymme kaikkeen hyvään. Kurkotammeko kauemmaksi, haaveilemmeko hitusen enemmän ja rakennammeko rohkeammin itsellemme juuri sellaista elämää, kuin haaveilemme. 

Voin taata, että kaikki ketkä ymmärtävät tämän Abrahamin ajatuksen siitä, että teemme itse itsestämme juuri niin onnellisia kuin haluamme, eikä kenenkään toisen onni tai onnistumiset ole meiltä pois, tekevät elämästään paitsi paljon helpompaa myös satakertaa hauskempaa! Kateus ei kanna, kiitollisuus kyllä. Kun keskitymme niihin asioihin, jotka jo ovat hyvin ja jotka tekevät meidät onnellisiksi, onnellisuus sen kuin lisääntyy!

Haastan kokeilemaan näin uuden viikon alkaessa. Jokainen päivä voi olla uusi alku juuri niin ihanalle elämälle ( ja urapolulle tai ihmissuhteelle) kuin itse haluamme! 

M.

 

Could not agree more with this quote. I surely believe that we our selves decide our happiness and destiny. We can choose every day what kind of life we wanna live and what kind of energy we wanna spred out. Everybody smart know that gratuity creates gratuity, happinness creates happiness and positiveness more positiveness. Jealousy and negativeness instead -well- gives you back exactly what you deserve. It up to us, we choose!

hyvinvointi mieli syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *