MEMENTO VIVERE -ARVONTA YSTÄVÄNPÄIVÄN KUNNIAKSI

Avec Mari

Hyvää ystävänpäivää! Tämän ystävänpäivän kunniaksi minulla on suuri kunnia järjestää blogihistoriani ensimmäinen arvonta!

 

 

 

Tämä on itselleni erityisen mieluisa yhteistyö siksi, että Ideakorun tuotteet ovat minulle jo ennestään tuttuja. Oma Memento vivere -riipukseni on roikkunut kaulassani jo vuosia. Hankin sen silloiseen elämäntilanteeseen sopivana lahjana itselleni! Elämä oli heittänyt häränpyllyä ja elämäniloa oli löydettävä taas jostain. Koru toi voimaa ja muistutti joka päivä, että pitää muistaa elää. Muutamalta rakkaalta ystävältäni löytyy myös tämä sama riipus. Elämän kolhiessa koru laitettiin kiertoon ja tästä "muista elää" sanonnasta tulikin meidän oma juttumme. 

Minulla onkin siis suuri kunnia nyt arpoa Teille jollekin onnekkaalle tämä ihana Memento Vivere -riipus, muistuttamaan, että elämä on lahja ja meillä on vain tämä päivä. Jätä kommentti tai kerro vaikka ihanin ystävänpäivämuistosi! Arvonta päättyy 21.2.

Arpaonnea ja kiitos teille, että olette matkassa! ♥

M.

Happy Valentine's Day! Leave a comment and participate to win this beautiful necklace from Ideakoru. Valid until 2/21.

 

Kommentit

tillii (Ei varmistettu)

nyt olisi tarvetta tälle korulle. elämä heittelee niin parisuhteen, koulun kuin töidenkin saralla. mutta haluan uskoa, että kaikki vielä selviää. siksi päätin, että aion nauttia tästä ystävänpäivästä täysiä, vaikka oloni onkin ollut kurja jo kauan.

M.
Avec Mari

Kaikki varmasti vielä selviää! Elämällä on tapana niin :) Päättäväisyydellä pääsee myös pitkälle. Ihanaa ystävänpäivää toivotan sinulle kaikesta huolimatta ja onnea arvontaan! ♥

Ninos (Ei varmistettu)

Hyvä viesti korussa, elämään kuuluu kaikenlaista. Pitäisi muistaa elää eikä aina suunnitella tulevaa, joka harvoin menee niin kuin kuvittelee.

M.
Avec Mari

Eikö! Ihastuin tähän ajatuksiin ikihyvin kolme vuotta sitten, enkä ole motosta luopunut. Elämä useimmiten menee juuri niin kuin ei ole kuvitellut -nim. kokemusta on. Arpaonnea ja ihanaa kevään odotusta!

eikku
eikkustan

Onpa kaunis, yksinkertainen koru. Kävisi tällaiselle pelkistetystä designista pitävälle.

M.
Avec Mari

I agree! Minimalistinen koru, jossa iso sanoma. Ja mikä parasta, kotimainen! :)

Tapsi (Ei varmistettu)

Ihania ovat nämä tekstit koruissa :)

M.
Avec Mari

Eikö! Kauniita ja inspiroivia ajatuksia :)

M.
Avec Mari

Onnea Tapsi!! Arpaonni suosi sinua! :) Laittaisitko minulle sähköpostia osoitteeseen avecmv(at)gmail.com niin saan korun sinulle postiin pikimmiten. 

lilys friend

Täällä nautiskellaan ystävänpäivä-täytekakusta. Olin tehnyt pohjan ja täyttänyt jo eilen, tänään vain koristelin, appelsiineilla ja kermavaahdolla, ja pienillä sydänkakkukoristeilla. Maistuu.... terveelliselle. Unohdin täytteestä sokerin :)) No on sitä itse kakkupohjassa ja kermavaahdossa, mutta ei tätä kyllä ainakaan makeaksi voi kutsua. No saat kait syödä monta palaa hyvällä omallatunnolla.

Ja tuo koru on muuten tosi hieno! Tulisikohan se luokseni ;)

M.
Avec Mari

Oi kuulostaa hyvältä! Maistui varmasti! Täällä herkuteltiin myös hyvällä omalla tunnolla ystävänpäivän kunniaksi :) Toivotaan, että koru löytää luoksesi! Kiitos kommentistasi!

Syreeni (Ei varmistettu)

Mukana!!

Aino S

mukana!

Saakku (Ei varmistettu)

Ihanaa ystävänpäivää! Täällä herkutellaan rockyroad nameilla ja otetaan rennosti :) Itselleni tärkeä sanoma myös korussa, joten mielelläni mukana arvonnassa. Viimeiset 2 vuotta ovat olleet raskaita ja täynnä vastoinkäymisiä ja surua. Kaiken keskellä on aina hyvä muistaa tuon korun sanoma. Elämä kantaa ja kaikki järjestyy kyllä. Muista elää hetki kerrallaan. Niin myös tämä ystävänpäiväkin :)

M.
Avec Mari

Oikein ihanaa ystävänpäivää sinullekin! Tiedän mistä puhut. Tällaiset korut, joissa on sanoma, ovat arjessa ystävien lisäksi kultaakin kalliimpaa. Muistaa pysähtyä, kun kaulassa keikkuu jotain, mikä muistuttaa! :)

Konna (Ei varmistettu)

Hyvä idea tuo vaikean elämän vaiheen selättämisen kunniaksi hankittu koru. Taidan apinoida idean. Niitä hankalia paikkoja tulee elämässä varmasti lisää ja kun muistan että tästäkin on selvitty, saan voimaa selvitä helpommin tulevista.

M.
Avec Mari

Voin suositella lämpimästi apinointia! Olen viime vuosina tehnyt koruostokseni puhtaasti vain ja ainoastaan ajatuksella. On paljon kivempi kantaa koruja, joilla on sanoma ja jotka muistuttavat jostakin! Tästä voisikin tehdä joskus jutun! Tarinat korujen takana :) Kiitos!

Kaunis :) paras ystävänpäivä on tämä juuri tässä. Hyviä on ollut ennenkin,  mutta keskityn mielelläni hetkeen.  Ei mitään ihmeempiä. Ihanaa yhdessäoloa rakkaan kanssa,  suklaakonvehteja syöden. Onni on tässä ja nyt.  ninamariatuulikki@gmail.com 

M.
Avec Mari

Kyllä! Onni on tässä ja nyt. Kiitos ajatuksistasi ja kommentistasi. Olen täysin samoilla linjoilla! :)

Matilde (Ei varmistettu)

Ihanin ystävänpäivämuistoni on, kun tutustuin uuteen ihmiseen juuri ystävänpäivänä ja tästä Marjosta tuli paras ystäväni. Hyvää ystävänpäivää!

M.
Avec Mari

Ihana muisto! Oikein hyvää ystävänpäivää myös sinulle Matilde! :)

whatever (Ei varmistettu)

Ostin siskolle Memento vivere -korun lahjaksi. Olisi kiva itsellekin :)

M.
Avec Mari

Oi mikä sattuma! Arpaonnea :)

iidaac (Ei varmistettu)

Tämä ystävänpäivä on ollut paras ystävänpäivä tähän mennessä koko elämäni aikana. Sain herätä kaikista rakkaimman ihmisen vierestä, jonka jälkeen hän valmisti minulle vielä ihanan aamiaisen. Tänään illalla on vielä vuorossa elokuva ja ravintolaillaninen. ❤

M.
Avec Mari

Kuulostaa aika täydelliseltä! Nauttikaa ja ihanaa ystävänpäivää!

Minna P (Ei varmistettu)

Ihana arvonta! Tuon korun sanoma sopisi omaan elämääni täydellisesti :)

M.
Avec Mari

Kiitos Minna! Arpaonnea :)

-paula (Ei varmistettu)

Tämä ystävänpäivä 2015 jää ikuisesti mieleeni: sain suruviestin Ystävän poisnukkumisesta - aivan liian varhain! Ystävä eli todeksi Memento Vivere -korujen teemaa ja oli positiivisin ja urhein tietämäni ihminen. Hänen poismenonsa jättää ison aukon monen, monen ihmisen elämään. Omassa kaulassani Memento Vivere -koru on ollut jo vuodesta 2004, mutta tämän korun antaisin Ystäväni tyttärelle voimakoruksi. <3

M.
Avec Mari

Otan osaa.

Ajatuksesi voimakorusta on todella lämmin. Koruissa on todellakin voimaa. Toivotan paljon voimaa myös sinulle ja arpaonnea tietenkin! Tekisi melkein mieli lahjoittaa oma voimakoruni eteenpäin. Kiitos, että jaoit tarinasi. ♥

Emilia M

Kaunis koru. Varmasti ihan jokaisella on sellaisia hetkiä, kun kaipaa tuollaisia voimaa antavia ajatuksia <3

M.
Avec Mari

Jolana (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa! :)

-sanna (Ei varmistettu)

Hieno koru ja hieno ajatus. Voimakorua tarvitsee meistä jokainen ennemmin tai myöhemmin. Mukana arvonnassa.

May H (Ei varmistettu)

Kiitos tyylikkäästä blogistasi, jonka itse asiassa löysin sattumalta nimenomaan uuden Oloblogit-lehden avulla. Koru on aivan ihana. Hyvää ystävänpäivää!

M.
Avec Mari

Voi kiitos May H ja oikein hyvää ystävänpäivää sinullekin! Ihana kuulla, että löysit blogini Oloblogit lehdestä. Toivottavasti pysyt kuulolla jatkossakin. Arpaonnea ja ihanaa kevättä!

Silkkitassu

Todella nätti koru! 
qevnie(at)gmail.com

MariK (Ei varmistettu)

Olen haaveillut Efva Attlingin Memento vivere -korusta, mutta kyllä kotimainenkin versio kelpaisi :)

M.
Avec Mari

Ai enpä tiennytkään, että myös Efvalta löytyy sama sanoma! Kotimaista versiota voin ainakin suositella lämpimästi :)

kaisis (Ei varmistettu)

kiva on ystävänpäivänä pitää yhteytta. Mukava koru arvonnassa.

M.
Avec Mari

Yhteydenpito on hyvä voimavara! Ystävänpäivänä varsinkin, on kiva kuulla mitä kuuluu :)

inspirations (Ei varmistettu) http://favouriteinspirations.blogspot.fi

Hei! Löysin kauniin ja raikkaan blogisi Parhaat Oloblogit -lehdestä, jossa itsekin olen mukana. Kiva tuttavuus ja täällä varmasti viihdyn jatkossakin. Osallistun myös tyylikkään korun arvontaan.

M.
Avec Mari

Hei ihanaa! Tosi kiva kuulla ♥  Käyn ehdottomasti tutustumassa myös sinun blogiisi. En ole vielä ehtinyt selata lehteäkään loppuun asti kunnolla!

janas (Ei varmistettu)

tulin linkkauksen jälkeen tutustumaan blogiisi ja vaikuttaa tosi kivalta,hyvin kirjoitetulta! Tuo on lauseeni elämässäni,joten kyllä,ehdottomasti mukana arvonnassa!

M.
Avec Mari

Hei voi miten ihana kuulla! Kiitos kiitos kiitos. Toivottavasti viihdyt matkassani mukanani myös myöhemmin :)

plussaa (Ei varmistettu)

Ensimmäinen ystävänpäivä kolmihenkisenä perheenä ♡ Mies on ties monetta päivää kipeänä ja yöt ovat olleet tosi rikkonaisia. Silti miekkonen pinnisteli ja hoiti pikkumiestä muutaman tunnin, että sain nukuttua kunnon päikyt. Että kai tämä oli sitä arjen romantiikkaa :) Kiva arvonta!

M.
Avec Mari

Arjen romantiikka ja pienet eleet on parasta! Pikaista paranemista sinne ♥

Mev (Ei varmistettu)

Paras ystävänpäivän muistoni on viime vuodelta, jolloin mieheni pääsi totaalisesti yllättämään, kotona odotti valmis ruoka viineineen ja kynttilöineen töistä tullessani. Jutun kruunasi 8 punaista ruusua, yksi kustakin yhteisestä vuodesta. On muuten ainut kerta kun olen mieheltä kukkia saanut :D

M.
Avec Mari

Oi kuulostaa melko täydelliseltä yllätykseltä! Onnekas olet! Itse olen nykyään tyytynyt ostamaan itselleni itse viikottaiset perjantaikukat, eipähän tarvitse huudella miehen perään ;)

Lrauu (Ei varmistettu)

Kaunis koru, olen antanut ideakorun kerran lahjaksi, mutta omasta korurasiasta, tai noh, kaulalta, ei sellaista vielä löydy. Pidän siitä, että Suomessa 14.2. on juurikin ystävänpäivä, eikä pelkille pariskunnille omistettu hattarointipäivä. Nyt rakkautta saa jakaa ihan jokaiselle tärkeälle ihmiselle!

M.
Avec Mari

Sittenhän tämä arvonta on just passeli! Minä pidän myös valtavasti siitä, että 14.2. on nimenomaan ystävänpäivä. Ystävyyttä ei voi koskaan vaalia liikaa :)

Pages

Kommentoi