MY DAY

Klassinen (ja toivottu) my day postaus! Toivottavasti tykkäätte!

 

myday2.png

 

0800

 

Heräämme 8 maissa ilman kellonsoittoa. Herään tavallisesti aina 6-8 välillä, ilman herätyskelloakin, aamuvirkku kun olen. Tänään mieheni on lähtenyt aikaisin työmatkalle Kööpenhaminaan, joten koiran ulkoilutus on minulla. Useimmiten mieheni hoitaa aamulenkit, sillä saan sillä välin hyvää laittautumisaikaa. Sitten useimmiten olemmekin yhtä aikaa valmiita arjen touhuihin, kun mieheni on ulkoiluttanut koiramme minun laittautuessa. Nyt äitiyslomalla tilanne on toki vähän toinen, kun toinen lähtee töihin ja toinen jää kotiin.

 

 

mornings1.png

 

 

mornings2.png

 

Aamiainen & home stuff

En aloita koskaan aamujani ilman kunnon aamiaista. Välillä se pitää sisällään leipää, välillä puuroa tai rahkaa ja mysliä. Aamukahvini tykkään nauttia vasta hiukan myöhemmin aamiaisen jälkeen. Täällä lisää aamurutiineistani. Aamiaisen jälkeen puuhailen hiukan kotihommia, siivoan keittiön, petaan sängyn ja lajittelen muutaman päivän lojuneet pyykit. Tänään aamutreeni jää välistä, sillä vatsani on ollut kipeänä eilisestä saakka, joten päätän ottaa rauhassa treenien suhteen.

 

Suihku & work mode

Käyn poikkeuksetta myös joka aamu suihkussa, sillä saan itseni kunnolla vasta hereille ja työmoodiin suihkun raikkaana. Useimmiten suihkun jälkeen keitän kahvit ja palaan koneen ääreen. Näin myös tänään! Työstän ja suunnittelen muutamia blogijuttuja, hoidan sähköpostit ym. kahvia hörppien. Vasta aamukahvin ja hoidettujen hommien jälkeen laittaudun.

 

myday5.png

 

1200 city & lunch

Puoliltapäivin suuntaan keskustaan ystäväni kanssa lounastreffeille. Olemme päättäneet testata uuden ja Helsingin parhaimmaksi kehutun pizzapaikan Via Tribunalin ja täytyy myöntää, että hehkutus ei ole aivan turhaa. Ruoka on hyvää, paikka soma ja palvelu mutkatonta! Lounaan jälkeen kiertelen hiukan kaupungilla ja teen muutamia hankintoja (lähinnä pikkuiselle).

 

Styleby.png

 

Home sweet home 1500

Kaupunkikierroksen ja lounastreffien jälkeen palaan kotiin. Olo on hyvä ja virkeä, joten ehdotan lenkkitreffejä tuttavalleni! Tapaamme koirien kanssa ja käyskentelemme Kaivopuistossa. Ulkoilun jälkeen on hetkeksi pakko nostaa jalat kohtia kattoa. Lepohetken jälkeen onkin pian taas aika syödä (#pregnancyproblems…) Teen illalliseksi kanaa ja parsaa. Mieheni laittaa viestiä, että illallistaa paikallisessa viinibaarissa Köpiksessä… Myönnettäköön, että h i u k a n käy kateeksi, mutta toivon hänen nauttivan illastaan pitkän työpäivän jälkeen.

 

Sundays4.png

Nighty night

Koska mieheni palaa työreissultaan vasta seuraavana päivänä, on minulla koko ilta aikaa itselleni. Päätän pitää hemmotteluillan, otan lämpimän suihkun, huollan kynnet ja teen kosteuttavan kasvonaamion. Iltatoimien, koiran iltalenkin ja iltapalan jälkeen painun suoraa tietä pehkuihin. Kroppa väsyy näin raskaana selkeästi nopeammin ja kaipaa aivan eri tavalla lepoa. Sängyssä selailen puhelinta ja lueskelen. Juuri nyt lukulistalla on: Hyväksy itsesi, uskalla elää (Wayne W. Dyer).

Jaksan lukea ehkä kokonaiset v i i s i  minuuttia, ennen kuin väsy alkaa painaa. Aamuvirkku on illan torkku. Ihanaa, huomenna edessä on viikonloppu ja vanhempani saapuvat Helsinkiin, ajattelen ennen kuin nukahdan.

 

xx

M.

 

// My ordinary day on a maternity leave.

muoti paivan-tyyli trendit oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *