NY SHOPPINGS

Hääpuvun lisäksi en lähtenyt etsimään New Yorkista sen kummempaa ostettavaa. Oli mukava katsella mitä vastaan tuli ja inspiroitua matkalla kauppojen antimista. Ihastuin ensisilmäyksellä kuitenkin tuohon raitatoppiin ja sen lisäksi kiikutin samasta liikkeestä mukaani myös harmaan perus t-paidan. Myös kenkätarjonta inspiroi ensikertalaista. Mukaan lähtivät niin Nike Free Runit, mustat korot kuin sandaletitNew Yorkin tyyli vaikutti todella monivivahteiselta, mutta näitä näkyi katukuvassa. Matalia sandaaleja siis – Eri värisinä ja mallisina. Muuten on aika vaikea sanoa katukuvan perusteella tiettyä yksittäistä trendiä. Mitä nyt selkeänä pesäerona kuitenkin se, että Midtownissa hulmusivat mekot hulmusivat ja kopisivat korot 😉 

ny_shoppings.jpg

 

Muistikirjoja ei puolestaan mielestäni voi koskaan olla liikaa. Tämän ihanan Christian Lacroix muistikirjan kotiutin MoMan shopista. Lisäksi onnistuin bongaamaan Alexanden Wangin mustan maksimekon naapuri vintageputiikista. Se pääsee ehkä enemmän oikeuksiinsa yllä, joten asukuvaa siitä odotellessa. Kotikadulta löytyi myös viimeisenä päivänä se ohut hopeasormus! Täytyy myöntää, että sitä kyllä vähän metsästettiinkin! Lopulta se löytyi kahden naisen luotsaamasta ihanasta pikkuputiikista, josta löytyi aitoa New Yorkilaista korutyötä. 

Sellainen shoppailusaldo ehti kertyä. Onkohan kukaan koskaan palannut Manhattanilta tyhjin käsin? Tyttöjen shoppailureissulla kotiin olisi kantautunut varmasti enemmänkin. Nyt ensikertalaisena kaupoissa ravaamiseen ei tehnyt mieli sijoittaa niin paljon aikaa.

M.

PS. Toimiiko Lily muilla jo muitta mutkitta? Täällä ei. Argh.

NY shoppings: Both vintage and new. Next to the fact that I purchased my wedding dress, I also found few nice things. Couple of tops (this stripe top above + grey tee, three pairs of shoes (Nike Free Run’s, black heels and sandal) and top of the all, long haunted, hand made silver ring. I also found Alexander Wang’s maxi dress from the corner vintage boutique (gonna show it to you later). But overall great shopping succee, must say.

muoti ostokset matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *