ON THE KITCHEN TABLE

Ihanaa iltaa kamut! Syksy se vaan tulee! Sataa sataa ropisee, lehdet jo kellastuvat ja yrtit vetelevät viimeisiään parvekkeella. 

Keräsin sieltä tänään vielä muutaman oksan talteen maljakkoon. Onnistuisikohan niitä jotenkin säilömään tai juurettamaan maljakossa?

in_the_kitchen.jpg

Lisäksi otin uusiokäyttöön meidän kynttilänalus remonttilaatan. Kynttilät saivat väistyä ja laatta löysi tiensä keittiöön. Kokosin sen päälle ikään kuin tarjottimelle tärkeitä tykötarpeita. Suolaa, pippuria, balsamicoa…  D-vitamiinit pitäisi myös taas alkaa popsia! Valon määrä on selvästi vähentynyt ja illat pimeitä. Samoin hyviä öljyjä tulisi muistaa käyttää. Iho kiittäis. Onko teillä muuten kokemuksia öljyistä (kookos-, avokado- tai kalanmaksaöljy)? Kiinnostaisi kuulla! Ruoanlaitossa tai hyvinvoinnissa.

Kovin on ihanaa olla reissujen jälkeen taas kotona. Katsella kotia sillä silmällä ja miettiä sisustusjuttuja. Syksy on siitä ihanaa aikaa, että kun illat pimenevät voi kotinurkkaan kääriytyä hyvillä mielin. Laittaa kynttilät palamaan, tehdä hyvää ruokaa ja nauttia vaan kotona olosta.

Hyvää oloa,

M.

On the kitchen table atm. Should start taking d-vitamins again. Autumn is clearly coming! Stay healthy!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *