PARIS PHOTO DIARY

Paris-diary4.png

Paris-diary10.png

Paris-diary6.png

Paris-diary3.png

Paris-diary2.png

Paris-diary14.png

Paris-diary8.png

Paris-diary9.png

Paris-diary16.png

 

 

Pariisiin on aina ihana palata, ei pelkästään vaihtoaikaisten muistojen vuoksi, vaan tässä kaupungissa vain on sitä jotakin, joka saa itseni hengittämään kevyemmin ja inspiroitumaan aivan eri tavalla, kuin koti-Suomessa.

Kaikki kahvilat, kauniit maisemat, loputtomat shoppailumahdollisuudet ja suuren kaupungin boheemi tunnelma. Siinäpä ehkä ne asiat, jotka itseäni tässä kaupungissa viehättävät. Uskomattoman romanttiselta kuulostavan ranskan kielen lisäksi!

Reissumme oli tällä kertaa hiukan erilainen, sillä Pariisi on meille ennestään jo vanha tuttu. Nähtävyyksien ja shoppailun sijaan keskityimmekin vain nauttimaan ja fiilistelemään. Onnistuimme myös löytämään muutamia ihania uusia kahviloita ja ravintoloita käyskennellessämme ympäriinsä. En muuten kävellyt varmaan yhtä paljon edes Pariisissa asuessani! Onneksi säät suosivat ja aurinkoisessa säässä käyskentely oli enemmän kuin mukavaa. Säiden puolesta tuntuikin enemmän keväältä, ainoastaan katujen joulukuusikauppiaat ja jouluvalot paljastivat, että elellään joulukuussa. 

Loma oli juuri sitä mitä tarvitsimme ja hotellimme myös aivan nappivalinta (lisää myöhemmin). Muutama vinkki vitonen ja ravintola-/kahvilavinkki on myös vielä luvassa, mutta nyt, näihin kuviin ja tunnelmiin kaunista keskiviikkoa!

M.

 

// Paris photo diary… This is definitely one of my favorite cities and I could easily imagine my self living here!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *