RENOVATION INSP

Yläkertamme lattia on kaivannut jo kauan uudistusta, mutta koska yläkerta on verrattain vähällä käytöllä, olemme siirtäneet remppaa jo hyvin tovin. Nyt kuitenkin viimein ajattelimme tarttua tuumasta toimeen ja laittaa lattian uusiksi. Samalla hetin ilmoille, että mitä jos vaihtaisimme yläkerran lisäksi hiukan myös alakerran pintoja? Oh my… Siitä se ajatus sitten lähti!

Renovation-insp1.png

Olen haaveillut pitkään kuvien kaltaisista kauniista puulattioista, m u t t a aikani pohdiskeltuani ja törmättyäni kierrellessäni täydelliseen harmaaseen betonijäljitelmälaattaan olen alkanut pohtia koko lattiaprojektia uudelta (hiukan harmaammalta) kantilta.

Betonilattian valaminen kerrostaloasuntoon olisi kuulemma silkkaa hulluutta, joten ajatus betonilattiasta on haudattu jo kauan sitten, mutta suuri betonihenkinen laatta kapealla saumauksella ei varmasti olisi hassumpi. Laatta olisi helppo ja myös lattialämmityksen myötä lämmin jalalle. Harmaa antaisi myös yhtenäistä ilmettä entisestään eteinen-olohuone-keittiö-komboomme ja rouhealla laatalla saisimme kotiimme entistäkin enemmän kaivattua industrial ja loft -henkeä. Betonin harmaa toimisi erinomaisesti yhteen myös olemassa olevan tummanpuhuvan keittiömme kanssa.

Renovation-insp2.png

 

Yep, näiden kuvien ja sen täydellisen laatan myötä suunnittelusta tuli piirun verran vaikeampaa. Makuuhuone ja yläkerta sentään ovat selvillä vesillä, molempiin tulee jokin näistä Timberwisen ihanuuksista.

Let the project begin…

Inspiroivaa sunnuntaita,

M.

 

// Renovation inspiration… Tough desicions ahead!

muoti trendit sisustus sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *