RENOVATION

IMG_6334.JPG

IMG_6335.JPG

IMG_6319.JPG

IMG_6336.JPG

IMG_6337.JPG

 

Betonia ja puuta, kovaa ja pehmeää.

 

Olo on ollut päivisin jo sen verran skarpimpi, että olemme saaneet remonttisuunnitelmat lyötyä melkein lukkoon. Nyt odottelemme enää remontoitsijan aikataulu- ja hinta-arviota.

Olimme jo valinneet eteinen-olohuone-keittiö akselille laatan, kunnes ”erehdyin” mainitsemaan remontoijalle alkuperäisestä betonilattiahaaveestani. Hän ehdotti suoraan mikrosementtiä, niinpä jos yksiin menee, meille tulee mikrosementtilattia melkein koko alakertaan!

Yläkertaan ja alakerran makuuhuoneeseen valitsimme puolestaan pähkäilyjen jälkeen Timberwisen parketin sävyssä Tammi Select Nordic. Myös yläkertaan vievien portaiden askelmat meillä on tarkoituksena uusia, enää täytyisi löytää parketin kanssa sopiva sävy ja toimiva toteutustapa vanhaan runkoon. Toiveissamme on tehdä uusista askelmista umpinaiset ja tätä myötä myös vähän koira-ja lapsiystävällisemmät. Nykyiset ovat avonaiset ja kovin liukkaat.

Nyt vain odotellaan, milloin saadaan homma käyntiin. Ihan pikkuremontti tästä ei taida tulla, mutta toiveissamme olisi saada remontti jo ainakin alkuun parin viikon kuluttua, kun olemme lomalla kaukomailla. En malta odottaa! Nämä muutokset tekevät kodistamme tyystin erinäköisen ja varmasti valoisamman vanhojen tummien pintojen jälkeen.

Inspiroivaa viikonloppua!

M.

Ps. Mallikappaleiden käyttäminen kotona on muuten ehdotonta! Jos emme olisi tehneet tätä, olisimme valinneet väärässä valossa aivan toisin. 

 

// We’ve finally made the decicion about our new floor materials! Can’t wait the outcome!

koti sisustus sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *