SCENT IS THE STRONGEST TIE TO MEMORY

Byredo-Chanel-Boss.png

 

Vaikka kaipaan elämääni aika-ajoin vaihtelua ja uusia haasteita, olen toisaalta myös todellinen jumittajatyyppi. Kun löydän jotain mistä pidän, voin pitäytyä hyväksi havaitsemassani jutussa vaikka ikuisuuden. Olipa kyse sitten ruoasta, lempibiisistä tai vaatteesta. Sama koskee tuoksuja.

Pidän sellaisista suhteellisen kepeistä, mutta kuitenkin tuoksuista, joissa on sitä jotain. Sellaiset naisellisen voimakkaat tuoksut olisivat ehkä osuva ilmaus?

Juuri nyt olen kulkenut Byredon tuoksussa jo yli vuoden päivät. Löysin tuoksun Kööpenhaminasta ja tuoksu on siitä asti ollut päivittäin käytössäni. Sitä ennen Chanelin tuoksu oli päivittäisessä käytössäni ja sitä ennen taas Hugo Boss Womanin tuoksu.

Tuoksut tuovat muuten ihan mielettömästi muistoja mieleen. Byredon tuoksu tuo mieleeni Kööpenhaminan tyttöjen reissun, Chanelin tuoksu taas hääpäivämme (aaaaaw) ja Hugo Bossin tuoksu taas muistuttaa ajasta, jolloin aloitin uuden työn. What a memory lane…

Suosituksia tärkeämpää on kuitenkin löytää se itselleen sopiva tuoksu. Olemme monesti ystävien kanssa huomanneet, että se mikä toimii toisella, ei toimikaan samalla tavalla toisella, koska jokaisen ominaistuoksu vaikuttaa siihen, miten tuoksu toimii kullakin. Ennen ostopäätöstä kannattaakin siis ehdottomasti testata tuoksua in action. Tuoksu voi olla aivan toisenlainen paperilla ja toisella, kuin omalla iholla.

M.

// My favorite perfumes…

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *