SS16 TRENDIT JA VÄRIT

Joulu on vasta edessä, mutta muotipiireissä on kohistu jo kauan tulevasta keväästä. Lisäksi ensimmäiset pre spring mallistot saapuvat paraikaa myyntiin, joten voilà tässä sunnuntailukemiseksi pieni muotikatsaus ensi kevääseen!

spring2016.png

Ensi kevät on naisellisuuden juhlaa! Romanttisia röyhelöitä, espanjalaisia eleitä, kimallusta ja kauniita kukkaprinttejä. Sitä on on kevät 2016. Syksyn 70 -luvulta siirrytään myös suoraan 80 -luvulle, mikä tarkoittaa myös kirkkaita värejä ja katu-uskottavaa kasarimeininkiä.

Mustan ja valkoisen rinnalla ensi keväänä tullaan näkemään punaista todella paljon! Pohdin johtuuneko punaisen voittokulku tulevasta Voguen 100 -vuotisjuhlasta? Onhan brittivogue tunnettu punaisesta otsikostaan. Punaisen lisäksi myös 80 -luvun kirkkaita värejä (keltaista, vihreää ja sinistä) on nähtävissä. Jos vierastat kuitenkin kasarimeininkiä, voit huoletta pukeutua vaikka päästä varpaisiin nuden sävyihin. Hempeät puuterisävyt ovat myös in ensi keväänä. Kauniit kukkakuosit ja batiikkivärjäykset ovat myös kova juttu tulevana keväänä. Katse siis kaupoissa niihin tai vanhat kamat vintiltä takaisin! Pystyraidat ja kimaltavat kankaat ovat myös ensi kevään oma juttu, ja niin myös denim pitää pintansa tulevanakin vuonna.

Paljaat olkapäät ja näkyvät nilkat ovat must ensi keväänä. Röyhelöitä nähdään niin mekoissa ja yläosissa näkyy myös. Fokus on erityisesti olkapäissä ja jopa puhvihihat palaavat. Naisellisten hörselöiden lisäksi catwalkeilla näkyi jonkin verran myös maskuliinisia bleisereitä ja liivejä. Veikkaan, että tämä tulee näkymään vahvasti myös retail -puolella. Nyt jos koskaan on siis hyvä hetki hankkia se täydellisesti istuva bleiseri vaatekaapin peruspilariksi. Jännään näkyykö myös satiinimekkojen catwalk vallankumous ensi keväänä vaatekaupoissa? Hento ja hempeä satiinimekko houkuttelisi kyllä jo nyt villapaitojenkin pariksi.

Kaunista kevään odotusta!

M.

Spring 2016 trends, key items and colors…

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *