SS17 COPENHAGEN INTERNATIONAL FASHION FAIR

Syksy on kauneimmillaan käynnissä, mutta ajattelin jakaa jo kanssanne muutaman muotitärpin ensi keväälle Kööpenhaminan muotimessujen tiimoilta. Ties vaikka näiden vinkkien avulla joku onnistui löytämään loppuvuoden alennusmyynneistä jo jotain käypää kevääseen. Aikainen lintu madon nappaa, sanotaan! Mitään suurta ja mullistavaa ei myöskään ensi keväänä (valitettavasti) nähdä, joten hyviä löytöjä voi hyvinkin tehdä jo nyt ensi kevättä ajatellen. 

 

CIFF1.png

CIFF14.png

CIFF8.png

CIFF13.png

 

CIFF2.png

 

 

CIFF7.png

 

CIFF9.png

CIFF10.png

 

Keväällä 2017 värimaailma jatkuu samanmoisena, kuin on jo tänä syksynä nähty. Mustaa, valkoista ja harmaata, sekä maanläheisiä ja murrettuja sävyjä muutamien napakoiden tehostevärien kanssa. Erityisen voimakkaana ensi keväänä näkyy jo tämän vuoden värin punaisen voittokulku. Viininpunaista, kirkkaanpunaista, roosan punaista, vaaleanpunaista… Myös syksyn vihreää ja sinappia näkyi myös kevään mallistoissa jonkin verran. Keväällä nähdään siis melko syksyisiä sävyjä, jos minulta kysytään! 

Materiaaleissa nähdään edelleen paljon luonnonmateriaaleja, puuvillaa, pellavaa ja ihania neule- ja trikoolaatuja. Pliiseratut kankaat ovat se vähän uudempi juttu ja sitä näkyi niin pliiseratuissa housuissa, hameissa, mekoissa kuin topeissakin, eli vähän kaikkialla. Myös (värjättyä) nahkaa ja mokkaa näkyi melko paljon. Liivejä, vöitä ja liehuvia materiaaleja unohtamatta! Puoliavonaiset babouche henkiset sandaalit jatkavat myös ensi keväänä. Paksupohjaiset kengät näyttäisivät puolestaan myös tekevän taas tuloaan matalapohjaisten kenkien kaveriksi. Korut ovat edelleen kepeitä, siroja ja yksinkertaisia.

Jos jotain haluat erityisesti pitää mielessä ensi kevättä silmällä pitäen, muista ainakin nämä:

° Pliseeratut leveälahkeiset housut

° Pyjamapaidat

° Napakka nahkalaukku

° (Babouche)sandaalit

° Kepeät korut

 

 

xx

M.

 

// Tb to the Copenhagen Internationl Fashion Fair…

muoti trendit trendit trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *