SUMMER EDIT

Näyttää siltä, että saamme vielä hetken haaveilla kunnon kesästä. No yrittänyttä ei laiteta! Tässä muutama tämän hetken ihastus, jotka kotiuttaisin mielihyvin garderobiini vaikka heti (säästä huolimatta).

summer-wishlist.png

Earrings Zara, dress R/H Studio, swimsuit Tôteme, mules Terhi Pölkki, bag Lumi, picture Filippa K

 

 

Näyttävät isot korvakorut kiehtovat erityisesti juuri nyt. Näyttävät (korva)korut viimeistelevät asun kuin asun ja tuovat minimalistiseenkin tyyliin huolitellun vaikutelman. Ja jotenkin isot korut vain kuuluvat kesään! Tänä kesänä huomaan kaipaavaani myös väriä, jotkut värikkäät isot korvikset olisivat ihanat! 

Leveitä housuja näkyy katukuvassa edelleen, eikä trendi ota tyystin laantuakseen syksylläkään. Nämä Filippa K:n valkoiset denimit näyttävät kesää kohti erityisen raikkaalta. Ihana malli ja vaalea väri. Jos siis vain suinkin vatsaltani mahtuisin, nämä olisivat ehdottomasti yksi kesähankintani. 

Leveiden lahkeiden lisäksi myös Tôtemen kuosi ihastuttaa edelleen. Kokouimapuku on ajankohtainen valinta, mutta pahoin pelkään, että tähänkään on turha yrittää ahtautua pallomahani kanssa?

R/H Studion kimonomekko puolestaan olisi täydellinen hankinta jo täksi kesäksi, koska kietaistava malli mahdollistanee myös raskausvatsan(?). Täydellinen kuumiin kesäpäiviin, kaupungille tai miksei kesän juhliinkin tyylikkäästi stailattuna? 

Katukuva on myös täynnä toinen toistaan ihastuttavampia sandaaleja! Nämä Terhi Pölkin ihanuudet ovat juuri sitä mitä itse etsin!

Jokin kesäkassi on myös hankittava kesän ranta- ja piknikreissuille. Lumin korikassi on kerrassaan ihastuttava! Samoin kevyempään menoon ihastuttaa tämä ystäväni Granit löytö.

 

Summer I’d be ready already!

 

M.

 

Ps. Ajatuksissani on muuten yrittää vältellä viimeiseen asti äitiysvaatteiden ostamista. Paitsi, että suurin osa äitiysvaatteista on mielestäni aika kammottavia (!), tuntuu turhalta ostaa vain raskauden ajaksi sopivia vaatteita. Niinpä olen yrittänyt pärjätä muutamilla täsmäjutuilla ja oversize mallisilla vaatteilla. Garderobi on sattuneesta syystä supistunut aika suppeaksi, mutta on myös ollut hyvä huomata, kuinka vähillä vaatekappaleilla oikeastaan pärjää! Mielikuvitusta toki joutuu jonkin verran käyttämään ja uskon, että pukeutuminen nousee syksyn tullen taas aivan uusiin sfääreihin raskauden jälkeen. Jäljellä onkin onneksi enää muutama hassu kuukausi!

 

 

// My summer wish list…

muoti trendit ostokset trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *