SUNDAY’S DETAILS

Armeijanvihreää ja lempikoru.

sundaydetails.jpg

SHIRT SOAKED IN LUXURY & NECKLACE MARC BY MARC JACOBS

Sain tuon paitiksen Soaked in Luxuryn showroomilta Kööpenhaminasta, ja vaikka iso onkin, ihana on yllä! Samoin houkuttaa tuo syksyyn sopiva väri. Koru on puolestaan ihka ensimmäinen ostokseni Pariisista muutama vuosi takaperin. I love you se sanoo. Ostettiin ne tyttökamujen kanssa muistoksi Pariisista ja aina aika-ajoin, kun kaipaan korua kaulaan, kaivan lähes poikkeuksetta tämän korun esiin.

Sopuisaa sunnuntaita kamut,

M.

Ps. Alicia Keys oli upea, mutta Suomeen paluuni vähemmän ihana. Joku kohtelias Kallion kaveri onnistui nappaamaan olalla keikkuneesta clutch laukustani sekä puhelimeni että lompakkoni!!! Ei hyvää päivää mitä menoa… Sanomattakin selvää, että ketutus on aikamoinen. Sinne meni kuukauden vanha iphoneni ja tuhat ja miljoonaa tärkeää juttua + kaikki kuvat myös Kööpenhaminasta.  BUU BUU BUU. Toivottavasti tämä ihana yksilö on vallan onnellinen lukitusta luurista ja tyhjästä lompakostani! 😉 

//

 

Love this new shirt and its colour. Got it from Soaked in Luxury’s showroom in Copenhagen. Dont have to say the trip was amazing. Other was Flow festival in Helsinki. My brand new iphone5 and wallet got stolen from my purse! From my shoulder!! Cant believe people nowdays in Finland… Anywyas all is good and Alicia Keys was amazing. Let’s hear soon!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *