SURPRISE AT THE BALCONY

 

yrtit.jpg

 

Reissujen jälkeen meitä odotti aikamoinen yllätys parvekkeella. Yrtit olivat versoneet ihan hurjaa vauhtia! Herneenversot täyttävät puolilaaria ja näyttää, että muutaman viikon päästä saamme popsia parvekkeelta myös herneitä. Myös basilika ja sitruunamelissa olivat ryöpsähtäneet kasvaa yli äyräiden. Ei siis tarvi arvuutella, mitä loppukesä syödään -Erilaisia salaattivariaatioita. Ja eikös näistä saisi kivoja kesädrinksujakin? Muistan joskus lukeneeni ainakin sitruunamelissamojitoista 🙂

Meidän parvekkeen lattia on muuten sitä Luna Comp puukomposiittia ja on ollut oikein hyvä. Omin kätösin se kannettiin kolmanteen kerrokseen metritavarana ja nakuteltiin paikalleen. Me!! Entistäkin enemmän siis tunnearvoa tällä lattialla. Heh. Mutta muutenkin valinta on ollut oikein miellyttävä ja tyylikäs. Helppohoitoinen ja kestävä tämän pitäisi myös olla, mikä on Suomen sääolosuhteisiin aika hyvä.

Ei muuta kuin, vihreää viikonloppua!

M.

Lucky me! This summer has been amazing as well for the herbs in our balcony. Our basil is huge! I guess tomato-basil-mozzarella salad is gonna be our bravura rest of the summer.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *