SYKSYN MUODIKKAIMMAT

Avec Mari

 

Syksyn muodikkaimmat takit ovat ehdottomasti helpot herraintakit, jotka voi vetäistä ylle tilanteeseen kuin tilanteeseen. Muodikkain syksyn takki kietaistaan nyt myös vyöllä. Tässä yksi kiva! Tässä toinen. Tummansininen on syksyn "uusi" muotiväri, mutta takeissa voiton vie vielä ainakin retail -mallistoissa edelleen mustat, harmaat ja beigen sävyt. Myös ihania puuterisävyjä nähdään. Väriin katsomatta säntilliset leikkaukset ja ihanat vuorittomat villakankaat ovat nyt se juttu, jos minulta kysytään.

Asusteissa puolestaan muodikkaimmat jutut ovat tänä syksynä ylisuuret muhkeat villahuivit. Omat lempparini löytyvät Acnelta, mutta myös Tiger of Swedenin villahuivit ovat yllättäneet minut todella positiivisesti. Niissä on ollut jopa parempi laatu, kuin Acnessa. Believe me, olen käyttänyt muutama vuosi sitten hankkimaani Tigerin huivia alvariinsa, mutta se on edelleen kuin uudenveroinen. 

Kaunista ja lämmintä syyspäivää! Muistetaan pukeutua, aamut ovat jo aika viluisia. Tänään aamu on ainakin juuri niin utuinen, kolea ja kostea, kuin syysaamun kuuluukin.

M.

 

---

Easy like autumn morning...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.