TIISTAI-INSPIRAATIO: LATTIAN KAUTTA

image.jpg

Juuri nyt kiinnostaa lattiat. Meillä on kotona tumma parketti ja mieleni halajaisi 110% sen vaihtoa vähän vaaleampaan. 

Betonilattia olisi unelma meidän loft -henkiseen kotiin, mutta se on valitettavasti poissa laskuista, sillä kerrostalo, valut ja lattialämmitys. Olen myös lukenut valitettavan monta ikävää tarinaa betonilattian työstön epäonnistumisesta, joten ei kiitos. Hartsi kiinnostaisi vaihtoehtona myös, mutta on varmaan yhtä haastava asennettava kerrostaloon kuin betoni? Paras (ja varmin) valinta olisi varmaan kuitenkin puulattia, joka kestää kulutusta ja aikaa. Mutta voi sävyt ja valinnan vaikeus! Eniten innostaa vaalea klassinen koivuparketti tai kalanruoto. Leveä lankkulattiakin voisi olla aika tyylikäs. Toisaalta olen myös pyöritellyt mielessä nykyisen parketin hiomista ja maalaamista kuultovalkealla. Nyt en siis tiedä onko vanhassa vara parempi vai pitäisikö vaihtaa kokonaan uusi?

Kertokaa toki, jos teillä on kokemuksia jos jonkinmoisista lattiaprojekteista? Täällä pohdinta ja Pinterest käy kuumana.

Ihanaa ja inspiroivaa tiistaita,

M.

Ps. Niin joo lattioiden lisäksi kiinnostaa mutsifarkut, sillä jos joku voi näyttää näin hyvältä mutsifarkuissa, niin pakko saada omat!

 

I need a new floow, but which one to choose?

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *