TIISTAI-INSPIRAATIO: SYKSYN MIETTEITÄ

IMG_9880.PNG

 

° Utuiset syksyn sävyt kilpaa pastellien kanssa. Erityisesti juuri nyt kiehtoo beigen ja luonnonvalkoisen pehmeät sävyt.

° Tummat pinnat sisustuksessa näyttäisivät taas tekevän tuloaan, kai tämä tumma lattiakin on ihan ookoo?

° Vaatekaapin peruspilarit ja toimivat t-paidat. Syksyn ja talven tullen on helppo lisätä kerroksia, kun peruspilarit ja toimivat trikootuotteet ovat kunnossa. Etsinnässä tällä erää laadukkaat t-paidat. Wangilla on kuulemma hyviä? Itselläni on hyviä kokemuksia myös Acnesta. COS:lta olen myös löytänyt muutaman kelpoyksilön. Mutta mitä mieltä te olette? Mistä löytyy maailman parhaat t-paidat vaatekaappiin? Tulee kestää käyttöä ja konepesua!

Vaatekaappiin liittyen blogissani alkaa myös uusia juttusarja #vaatekaapilla. Inspiroidun ihanista tyypeistä ja tyylikkäistä vaatekaapeista, ja ystäväpiirissänikin pyörii aika monta tyylitaituria. Juttusarjassa pääsettekin kurkkaamaan heidän vaatekaappeihinsa! Lisäksi olen ajatellut herättää henkiin jälleen vanhan juttusarjan kauniissa kodissa. Toivottavasti pidätte tulevista jutusta. Kehitysideoita ja blogitoiveita kuulen muutenkin mielelläni? Risuja ja ruusuja, antaa tulla vaan. Syksyn pimeät illat ovat inspiroivaa aikaa toteuttaa kaikenlaista.

xx,

M.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *