TIISTAI-INSPIS

Olen selaillut työmatka-asujen inspiraation toivossa lempi tyylisivustojani (mm. stylerain ja theyallhateus.com). Työmatka tullee olemaan kiireinen ja kuuma! Saksaan on luvattu 30 astetta 90% ilmankosteudella. Lisäksi showroomit ovat lähes poikkeuksetta aina aivan tukalan kuumia, joten kevyehköt vaatekappaleet ovat ensisijaisena ajatuksissa. Kevyt pakkaminen on myös oikeasti kaiken a ja o, jotta kantamukset eivät käy liian raskaiksi läppärilaukkujen yms. tykötarpeiden kanssa.

Tärkeintä on kuitenkin lyhyen työmatkan aikana asukombojen muunneltavuus. Aionkin lähteä reissuun muutamien tarkoin valituiden vaatekappaleiden voimin, joita voi miksata myös keskenään.

kuva (47).JPG

Valkoinen t-paita ja kynähame matkustavat ensimmäisinä mukaan. Samoin on kesätrenssin laita! Hiuslenkkejäkään ei voi koskaan olla liikaa, pelastavat aina päivän, mutta tahtovat aina myös ne hukkua jonnekin. Vai olenko vain ainut? Korot pakataan varalta myös mukaan. Jos vaikka ehtisi illalliselle jonakin iltana johonkin kivaan paikkaan… Olisiko teillä suosituksia Düsseliin?

M.

Ps. On muuten ollut aivan ihana huomata, että te muutamat olette löytäneet takaisin blogiini. On ilo olla takaisin teidän kommenttienne kanssa. Kiitos ♥

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *