#trendihaastaa: Kymmenen asiaa, jotka haluaisin tehdä elämäni aikana

Päätin ottaa osaa tähän ihanaan haasteeseen. Olen nimittäin kova tyttö haaveilemaan ja unelmoimaan. Pienet ja isot unelmat tekevät arjesta aina välillä vähän helpompaa. Uskon myös vahvasti, että unelmat voivat hyvinkin toteutua, mikäli niihin uskoo ja niiden eteen tekee töitä määrätietoisesti.

Moni tämänhetkinen haaveeni liittyy matkustamiseen, mutta listlalle mahtuu myös työhön, itsensä ylittämiseen ja hyvinvointiin liittyviä haaveita. Tässä top 10.

 

10 haavelista.png

 

1. Viettää pidemmän ajanjakson ulkomailla

Yksi suuri haaveni oli asua Pariisissa ja pääsinkin toteuttamaan tämän yliopisto-opintojeni aikana. Pariisi teki lähtemättömän vaikutuksen ja muistelen varmasti aikaa ulkomailla aina lämmöllä. Kaipuu kaukomaille kuitenkin jäi. Haaveilen, että voisin vielä jossain vaiheessa elämääni viettää jälleen pidemmän ajanjakson ulkomailla töitä tehden, opiskellen tai vain elämästä nautiskellen. Matkustaminen, uudet paikat ja ihmiset antavat niin paljon.

2. Treenata itseni huippukuntoon

Olen aina pitänyt huolta kehostani -Välillä enemmän tai vähemmän, mutta yleisesti ottaen kuitenkin. En haaveile fitnessvartalosta, mutta haaveilen kuitenkin, että olisin vähän paremmassa kunnossa. Hyvä keho, levollinen mieli. Olisi ihanaa sujahtaa joku päivä vaatteisiin niin, että ne eivät kiristä ja maha pömpötä. Kesän herkuttelut tuntuvat tällä hetkellä kehossa.

3. Tehdä töitä muodin parissa

Akateemista tutkinnostani huolimatta, olen aina haaveillut luovalla ja erityisesti muotialalla työskentelystä. Toimistotätiä minusta ei saisi ja olenkin hyvin onnekas, että saan tehdä tällä hetkellä hyvin monipuolista ja antoisaa työtä. Veri vetää muodin pariin, väkisin. Olen joskus jopa haaveillut vaatesuunnittelijan urasta ja suunnittelut muutamia mallistoja. Mutta ne oli aika kotikutoisia ne.

4. Hypätä benjihypyn

Vielä joku päivä haluaisin hypätä benjihypyn. En varsinaisesti pidä korkeista paikoista ja laskuvarjohyppyyn en suostuisi, mutta tällainen pikainen benjipyrähdys olisi varmasti huikea kokemus! Mahassa nipistelee jo pelkkä ajatus…

5. Ottaa tatuoinnin

Ranteeseeni on tatutoitu sana rakkaus hindiksi. Tämä tatuointi muistuttaa minua paitsi Pariisista, jossa minulla oli aivan mahtava hindulainen markiinoinnin professori, muistuttaa tautointi myös opiskeluajoistani ja rakkaista opiskelijaystävistäni. Kun otin tautoinnin olin tutustunut juuri Salaisuuteen, muutin pois vanhasta opsikelukaupungista ja muutimme yhteen nykyisen aviomieheni kanssa. Monta merkitystä siis yhdessä sanassa. Lisäksi tatutointi muistuttaa minua joka päivä siitä, mikä elämässä on oikeasti tärkeintä. Joku päivä haluiaisin ottaa vielä toisen tatuoinnin. Tarina on vielä avoin.

6. Kokeilla sohvasurffausta

Olen onnekas, sillä olen päässyt matkustelemaan jo aikalailla. Haaveilen kuitenkin siistien hotellia ja työmatkojen sijaan spontaanista ex-tempore meiningistä. Haaveissani olisi vielä joskus kokeilla sohvasurffausta. Tekisi varmasti hyvää tällaiselle perfektionistille ja suunittelumestarille, kun yöpaikka pitäisikin löytää jonkun sohvalta. Näin tapaisi varmasti mahtavia tyyppejä?

7. Reppureissata Thaimaahan

Vaikka olenkin matkustellut aikalailla, en ole koskaan käynyt Thaimaassa. Thaimaa on minulle tyystin vieras paikka jos Eurooppaan verrataan. Haluaisin ehdottomasti joskus käydä jossain päin Thaimaassa. Ihan joku turistimestakin kävisi. Ruoka olisi varmasti hyvää? Ja kulttuuri kiehtovaa? Myös Kiina ja sen kulttuuri kiehtoo minua kovasti!

8. Viettää loman joogaretriitissä

Kiinalaiseen kulttuuriin ja hyvinvointiin liittyen haluaisin joskus viettää loman joogaretriitissä. Olen lueskellut retriittitarinoita paljon ja haluaisin joskus toteuttaa tämän reissun itsekin. Ehkä joku syntymäpäivä ostan itselleni lahjaksi loman joogaretriittiin?

9. Purjehtia Karibialla

Mieheni perheen puolesta purjehdus on tullut minulle vähän tutuksi. He ovat viettäneet kaikki lapsuuden kesät purjehtien kotisuomessa. Hänen vanhempansa ovat kuitenkin käyneet purjehtimassa myös kaukomailla ja ovat suositelleet lämpimästi kokemusta. Meidän haavena onkin ollut toteuttaa tämä sama ja pian pääsemmekin toteuttamaan tämän haaveen, kun lähdemme kaveriporukalla purjehtimaan tänne! En malta odottaa, reissusta tulee varmasti ikimuistoinen.

10. Tarjota kodin lapselle

Toivon, että voin joskus tulevaisuudessa vielä tarjota lapselle kodin. Olipa kyseessä sitten oma lapsi tai ”jonkun toisen”. Myös sijaisperhetoiminta kiinnostaa. Olisi ihanaa voida tarjota turvaa ja tukea jollekin, joka sitä tarvitsee.

Olen hyvin onnekas, jos pääsen joskus toteuttamaan edes osan näistä. Täytyy vain uskoa ja jatkaa unelmointia.

Olisi kiva myös kuulla mistä te haaveilette? Löytyykö listaltanne ehkä samoja juttuja?

Haaveidentäytteistä sunnuntaita,

M.

10 things I want to do in life

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *