UNELMIEN VAATEKAAPPI

Valehtelisin jos väittäisin, että ensimmäisinä lomapäivinä iskenyt flunssa ei harmittaisi, mutta onneksi kotona on riittänyt puuhaa. Suunnittelemamme vaatekaappi nimittäin toimitettiin tällä viikolla ja nyt se on viimein kasassa, koko kaappi nuppeja myöten.

Päädyimme Ikean Pax -vaatejärjestelmään kuultujen kehujen ja kokonaisuuden monimuotoisuuden vuoksi. Pax -vaatejärjestelmän voi suunnitella vaikka alusta loppuun itse mittoineen ja päivineen, ja niin me teimmekin. Korkea huonekorkeus mahdollisti hiukan korkeammat mitat ja tämän halusimme ehdottomasti hyödyntää. Lisäksi halusimme hiukan normaalilta syvyydeltä kapeamman kokonaisuuden ja sekin onnistui. Saimme siis juuri sellaisen kokonaisuuden, kuin halusimmekin, joten emme voisi olla tyytyväisempiä valintaamme. Kokoaminen oli myös yllättävän helppoa, vaikka alkuun pelkkä ajatuskin Ikea kalusteen kokoamisesta aiheutti tuskan hikeä (if you know what I mean…). Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin! 

 

Ikea-Pax4.png

Ikea-Pax3.png

Ikea-Pax1.png

Ikea-Pax2.png

 

Tällä erää sijoitimme vaatekaapin olohuoneeseemme, koska siellä on parhaiten tilaa. Valitut peiliovet sopivat myös hyvin olohuone-keittiö-kokonaisuuteemme, eikä kaapista tule heti ensimmäisenä mieleen vaatekaappi, joka töröttää hassusti olohuoneessa, vaan kaappi, joka voisi olla hyvä osa keittiötämme. Money well spent, I must say! 

 

M.

 

// New in: Now we finally have a proper closet in our Helsinki home, woop woop!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *