#VAATEKAAPILLA W/ EEVA

Tiistai-inspiraation kunniaksi, finally, uusi vaatekaapilla juttu! Tämä juttu jäi julkaisemati viime kuussa, mutta tänään viimein vuorossa ihana inspiroiva ystäväni ja takavuosien kollegani Eeva (29). Meitä yhdistää Eevan kanssa moni asia, mutta pukeutumisessa eroamme tyystin toisistamme. Oma tyylini on minimalistinen ja tummanpuhuva, Eevan taas rento ja räiskyvä. Ihailenkin valtavasti juuri Eevan rentoa ja rohkeaa suhtautamista pukeutumiseen. Ei pukeutumisen niin vakavaa tulisi loppupeleissä ollakaan. Tervetuloa kurkistamaan jälleen upeaan garderobiin!

 

Eeva-bw.png

Eeva6.png

Eeva9.png

 

Sanoisin, että tyylini on kokeileva, rento, raikas ja luonnollinen. Yläasteella pukeutumistyylini oli vuoron perään hippi ja pissis. Ehkä sellainen kokeileva rennon letkeä tyyli kuvailee minua parhaiten vieläkin. Pukeutuminen ei ole minulle vakavaa, vaan inspiroivaa puuhaa. Pukeutumisella voi kertoa helposti kuka on ja luoda paljon kauneutta ympärilleen. Nautin pukeutumisesta ja rakastan kokeilla uusia juttuja.

 

Eeva7.png

Eeva5.png

Eeva8.png

 

Luottovaatteitani ovat ehdottomasti valkoiset converset tai mustat nilkkurit ja niiden kanssa puettu jokapaikan mekko. Mekon päälle voi puolestaan heittää minkä tahansa yläosan. Värikkäällä tai printillisellä bomberilla tai bleiserillä arkimekostakin saa helposti mielenkiintoisen. Juuri näin pukeudun, kun en löydä vaatekaapistani mitään päälle pantavaa. Aina varmaa ja helppoa!

Parhaita ostoksiani ovat joka kevät uudet valkoiset converset. Ne vaan ovat must. Tämän kevään parhaita ostoksiani on myös H&M Trendin malliston printtitakki, joka pelastaa päivän kuin päivän, ja ainakin omille kasvoilleni se tuo aina hymyn! Se onkin yksi hyvä pukeutumisvinkki: Tiedät, että ylläsi on jotain ihanaa, kun se saa sinut hymyilemään.

Parhaita ostoksiani ovat ehdottomasti myös erityismallistojen juhlamekot. Ystäväni vitsailevatkin aina tulevansa luokseni ”mekko-ostoksille”, sillä vuosien varrella varastooni on kertynyt vähän useampi kuin muutama mekko. Ja myönnettäköön, olen hiukan mekkohullu, mutta yksinkertaisesti rakastan mekkoja. Ne toimivat aina, sekä arjessa että juhlassa, ja tuovat tarvittaessa ripauksen juhlaa myös harmaaseen arkeen. Ajattelen myös, että vaikka käyttäisin mekkojani vain muutaman kerran, voin säilyttää ne tuleville sukupolville (tai lainata ystävilleni :D). Upeat mekot eivät poistu muodista koskaan. Mekkojen lisäksi rakastan myös muhkeita isoja neuleita, ja myös niitä minulta löytyy vaatekaapistani vino pino. Mekot ja muhkeat neuleet ovatkin ehdottomasti vaatekaappini kulmakiviä.

 

Eeva15.png

Eeva10.png

Eeva11.png

Eeva5.png

 

Olen täysin fiilispukeutuja ja sama pätee myös shoppailuun. Tänä päivänä en kuitenkaan innostu enää samalla tavalla kauppojen kiertelystä, kuin ennen. Työni puolesta olen jatkuvasti tekemisissä vaatteiden kanssa, mikä ihanaa ja todella inspiroivaa, mutta vaikuttaa varmasti myös siihen, että nykyään en jaksa enää innostua shoppailusta samalla tavalla. Keskityn nykyään enemmänkin täsmäshoppailuun tai teen hankintoja erityisesti matkoilta. Lempikauppojani ovat H&M, COS, &Other Stories ja Marimekko. Näiden merkkien tuotteita löytyy eniten myös vaatekaapistani. Nykyään haluan myös ehdottomasti panostaa kenkiin, talvitakkeihin ja vapaa-ajan urheiluvaatteisiin. Niiden kanssa en enää tee kompromisseja: Hinta-laatusuhteen on oltava kunnossa ja materiaalien laadukkaita.

Juuri nyt pukeudun mieluiten värikkääseen bombertakkiin tai bleiseriin, tennareihin ja girl friend farkkuihin. Juuri nyt olen myös erityisen innostunut väreistä ja printeistä: Erilaisten printtien yhdistämien tekee hauskan ja rennon fiiiliksen. Se on minua!

Inspiroidun päivittäin työssäni muodin parissa. Myös matkustaminen, vaihtuvat vuodenajat, muotilehdet ja kekseliäät bloggaajat inspiroivat minua. Toisaalta etsin ja löydän visuaalisena ihmisenä inspiraatiota jatkuvasti ympäriltäni:  Inspiraation lähde voi olla kauniisti maalatut seinät, ystävän inspiroiva tyyli tai kotipihan kukkaniitty.

Minulla ei suoranaisesti ole ketään julkkis tyyli-ikonia, jota erityisesti ihailisin. Enemmänkin tyylimuusiani ovat ympärilläni olevat ihmiset. Jokaisella on mielestäni oma tunnistettava tyyli, josta voi myös itse aina ammentaa. Minulle tyyli-ikoni on sellainen ihminen, joka on löytänyt itsensä ja omat juttunsa niin elämässä kuin pukeutumisessa ja on ylpeä siitä.

Paras pukeutumisvinkkini on se, että pukeutumisen ei oikeasti tarvitse olla liian vakavaa, eikä siitä kannata stressata. Kokeile, inspiroidu ja löydä oma tyylisi! Vain kokeilemalla voi oppia ja löytää itselleen sopivat jutut! Tuntemalla itsensä ja oman kroppansa pääsee myös pitkälle. Kun on hyvä olla itsensä ja vaatteidensa kanssa, hyvä olo hehkuu myös ulospäin. Se on inspiroivaa.

M.

 

// At my friend’s inspirational and colorful closet.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *