Guacamole

guacamole.jpg

Meksikolainen guacamole sopii naposteltavaksi nachojen tai vihannesten kanssa. Valmistaminen on naurettavan helppoa. 

Sitrushedelmän ansiosta avokado ei tummu, kuten salaateissa. Limen mehu antaa makuun potkua.

Guacamole

2 avokadoa

1 sipuli

1 tomaatti

1 limetti

1/4 tl suolaa

1/4 tl mustapippuria

Halkaise avokado, poista siemen ja koverra liha irti kuorista.

Pilko sipuli ja tomaatti hienoiksi kuutioiksi. Soseuta avokado haarukalla ja sekoita siihen kasvikset. Purista joukkoon yhden limetin mehu. Mausta.

Anna guacamoledipin maustua jääkaapissa puolisen tuntia ennen tarjoilua.

Milloin: Kun himoitset pikkusuolaista ja haluat vaihtelua dipille

Vinkki: Varmista että avokado on kypsä. Tunnistat kypsän avokadon siitä, että se tuntuu hieman pehmeältä kapeimmasta kohdasta puristaessa. Kanta lähtee helposti irti.

Valmistumisaika: 40 min

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.