Sunday chilling

Viikonloppu taas jälleen takana (mihin se aina menee) ja energiatasot ovat kutakuinkin täysillä taas uuteen viikkoon. 

Itselläni viikonloppu meni rauhallisissa merkeissä melkoisen vauhti-viikon jälkeen. Sunnuntaina suuntasin ensimmäistä kertaa tänä kesänä Hietalahden kirpputorille ja nautin aurinkoisesta aamusta kävellen pitkin keskustan katuja.

Illalla hemmottelin itseäni vielä Dr. Hauschkan savinaamiolla, joka lupaa syväpuhdistaa ihoahuokosia tehokkaasti. Ihon puhdistuksessa olen aikalailla ”kaikki tai ei mitää” -tyyppi ajasta riippuen. Tiettyinä aikoina innostun kiinnittämään hoitoihin hyvinkin paljon huomiota mutta välillä tyydyn pelkästään päivittäiseen perus puhdistukseen. Tällä hetkellä onkin suunnitelmissa ottaa taas hieman järeämmät aseet käyttöön ja saada iho erityisen hyvinvoivaksi ja kosteutetuksi ennen päivetyksen saapumista kasvoille.

dsc_0171_0.jpg

Olen tutustunut luonnonkosmetiikkaan vasta hiljattain ja testaillut näin alkuun ihan muutamia merkkejä. Ainakin Dr. Hauschkan tuotteet ovat osoittautuneet toimiviksi omalle ihotyypilleni mutta testailu jatkukoon. 🙂

Parhaiten naamioista saa tehot irti jos ennen naamion levittämistä tekee kasvoille höyryhoidon, missä lämpö ja kosteus tehostavat ihohuokosten avautumista. Höyryhoito syntyy laittamalla kiehuvaa vedettä pesuvatiin ja suuntaamalla kuuma vesihöyry varovasti kasvoille. Peittämällä pään pyyhkeellä telttamaisesti höyry ei karkaa ja kestää pidempään. Höyryhoidon kestoksi suositellaan noin 5-10 minuuttia, jonka jälkeen naamio levitetään saman tien kasvoille ihotyypistä riippuen noin 5-15 minuutiksi. 

dsc_02022.jpg

Aurinkoista viikkoa!

kauneus iho testit mieli

Grillikausi avattu!

Eilinen säätiedotus näytti illaksi aurinkoa, joten töiden jälkeen suuntasimme hyvällä porukalla suoraan nauttimaan ilta-auringosta ja grilliherkuista mökille Nuuksioon.  

Grillaus kuuluu kesän ykkösjuttuihin, ja sitä tuleekin harrastettua kesällä aina kun vain mahdollista. Puhuimmekin ruokapöydässä porukalla siitä, kuinka kaikki vain maistuu paremmalta grillissä tehtynä. Myös grilliruokien monipuolisuus ja värikkyys miellyttää. Tällä kertaa lihojen lisukkeena oli tarjolla parsaa, munakoisoa, halloumijuustoa sekä vihersalaatti. Kastike mix syntyi itseasiassa vähän vahingossa, sillä osa löytämästäni reseptin raaka-aineista olivat jääneet kiireessä ostamatta. Mielestäni kastike oli kuitenkin sen verran onnistunut, että jaan sen täällä teidänkin iloksi.

dsc_0035.jpg

 

Korianteri-lime kastike

  • 2 ruokalusikallista oliiviöljyä
  • 2 ruokalusikallista omenaviinietikkaa
  • 2 puristettua limeä
  • Kourallinen silputtua korianteria <3
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • Nicolas Vahén Parmesan cheese & Basil suolasekoitusta

 

dsc_0038.jpg

dsc_0058.jpg

dsc_0020.jpg

Saatiinpa reissulla ylös myös kesän ensimmäinen hauki, joka tosin päästettiin takaisin järveen kasvamaan 🙂 

hyvinvointi mieli ruoka-ja-juoma diy