Nyt halvalla sutinaa!

Hei helsinkiläiset (ei, en osaa enkä halua käyttää ilmaisua "stadilaiset", sillä olen maalta), onko maalaaminen mielessä? No, lue nyt tämä ensin: Tällä viikolla kannattaa ehdottomasti käydä hakemassa maaleja omiin ja sukulaistenkin tarpeisiin, sillä sitä saa nyt halvalla! Ai mistäkö? No, minäpä kerron *rumpujen pärinää*:

Herttoniemessä Hitsaajankadulla on Flügger-maalifirman muuttoale. 22. helmikuuta asti kaikki maalit -50%! Se on jo tuntuva alennus. Värivalikoimaan kuuluvat lähes kaikki maailman värit eli koko NCS-järjestelmän tarjonta.

Koska olen tällä hetkellä hulluna minttuun, ostin pienen purkin mintunvihreää seinämaalia, aika lailla saman väristä kuin tuo kuvan ihana hylly (kuva täältä). Pikkuisella 0,35 litran purkilla maalaa noin kolme neliötä seinää eli vaikka komean koristeraidan, ilmoitustauluneliön tai ihan mitä vaan. Tietysti se on tarkoitettu maalisävyn testaamiseen, mutta onhan tuo ehkä paras kohde, johon voi sijoittaa vaivaiset KOLME EUROA! Tuo 3 € on siis normaalihinta, sitä ei saanut puoleen hintaan...

22.2. jälkeen Flügger muuttaa jonnekin kehä kolmosen tuolle puolen Vantaan perukoille, joten kiiruhtakaa, hypätkää metroon!

Kommentoi