24h til eviction

11 päivää yliaikaa ja kaksi sweeppiä myöhemmin, eikä vieläkään Bambinoa. Tässä meinaa alkaa nyt usko loppua.

Sunnuntai-illasta lähtien, siis viimeiset 36 tuntia, on supistellut melko kivuliaasti 5-10 minuutin välein. Osa on niin kivuliaita, että tuntuu, etten pysty olemaan ja kyyneleet tulevat väkisinkin silmiin – välillä taas on useita tunteja, jolloin ei tule kuin ehkä yksi hassu supistus. Pääasiassa ne ovat kuitenkin olleet hyvinkin säännöllisiä, ja näistä 36 tunnista ehkä kuuden aikana ei ole supistellut. Sunnuntaiyönä soittelin jo synnärille. He sanoivat, että saan tulla sinne, jos tuntuu etten pärjää enää kipujen kanssa kotona. Päätin pärjätä ja täällä ollaan edelleen.

Midwifeni Claire neuvoi eilen käydessään pysymään aktiivisena, mutta kuitenkin lepäämään tarpeeksi. Aktiivisena pysyminen ei ole ongelma, käyn ulkona kävelemässä parin mailin lenkin useampaan otteeseen päivän aikana, kotona ollessa pompottelen jumppapallon päällä ja puuhastelen kotitöitä. Lepääminen taas on osoittautunut hankalaksi – viime yönä sain nukuttua 4h, sitä edellisenä 1.5h. Päivällä sain nukuttua 20 minuutin päikkärit supistusten välissä. 

Huomenaamuksi on varattu käynnistysaika joka tapauksessa. Vauvalla on nyt vajaa 24 tuntia aikaa ilmaantua itsekseen ennen kuin aletaan varsinaisiin häätötoimenpiteisiin.

suhteet oma-elama raskaus-ja-synnytys lapset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *