Vauvanhuone

Me asutaan kahden makuuhuoneen asunnossa. Tällä hetkellä se toinen makuuhuone on jonkinlainen pukeutumishuoneen ja varastointitilan hybridi. Se on kuitenkin korvamerkitty Bambinon Huoneeksi.

Pinterest on täynnä toinen toistaan somempia ja harmonisempia vauvanhuonekuvia. Niitä selaillessa tulee kehitettyä sellaisia Välttämättömiä Tarpeita, että niistä on toisinaan vaikeahko päästä yli. Haavekuvissani näin jo itseni ripustamassa huoneen väreihin sointuvaa lippuviirinauhaa pitkin seiniä, kunnes kävimme Paremman Puoliskon kanssa keskustelun käytännön sisustus- ja huonejärjestelyvaihtoehdoista.

nursery.jpg

Perussettiä. Kuva: projectnursery.com

Alkuunhan vauva nukkuu tietenkin meidän huoneessa: millä sitä muuten ruokkii pitkin yötä ja vaihtaa vaippaa ja huolehtii, että kaikki on hyvin. 

No jos se nukkuu meidän huoneessa, niin silloinhan sen sänky pitää olla siellä. Ja jos yölläkin pitää tosiaan ns. huoltotoimenpiteitä suorittaa, niin eikö kaiken järjen mukaan siihen liittyvien tykötarpeiden, vaippojen sun muiden, pidä olla siinä käden ulottuvilla? Kuka sitä vauvaa keskellä yötä lähtee jonnekin muualle raijaamaan.

Okei, eli sänky ja hoitotoimenpiteiden tykötarpeet on kaiken logiikan mukaan sijoitettava meidän makkariin.

Mitä sinne vauvan huoneeseen sitten jää laitettavaksi?

Vaatekaappi, lipasto? Meidän pukeutumishuone/varastointitilasta tuleekin Bambinon walk-in closet?

Että tarviikohan se sittenkään omaa huonetta viirinauhoineen heti kättelyssä. Kertokoon joku fiksumpi minulle, miten nämä asiat kannattaa järjestää.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *