Sai Rung Waterfall, vesiputous nro 2.

Halusimme käydä toisellakin vesiputouksella Khao Lakin reissumme aikana. Ei muuta kuin Google mapsiin Sai Rung Waterfall ja menoksi. Hotel Fanarista oli matkaa hieman päälle 13 kilometriä. Lähes koko matka on hyväkuntoista asfaltoitua tietä. Aiemmissa postauksissa ei olekaan tullut puheeksi, mutta Thaimaassahan on vasemmanpuoleinen liikenne. Länsimaalainen tottuu kuitenkin nopeasti kys. asiaan.

Vesiputoukselle mentäessä paikalla on pienehkö parkkipaikka, joka on maksullinen. Esim. auton tai skootterin parkkeeraus maksaa 20 baht eli 0,56 €. Oli huvittavaa kun eräs turistipariskunta tuli paikalle skootterilla ja he eivät suostuneet tuota parkkimaksua maksamaan. Kuitenkaan kyseessä ei mikään valtava summa ollut… 😀

Parkkipaikan vieressä on pieni ulkoilmaravintola. Joimme mehut siellä.

Heti ravintolan vierestä lähtee polku vesiputoukselle. Matka perille ei todellakaan ole pitkä, ehkä muutama kymmentä metriä. Paikalle siis pääsee hieman huonompi kuntoisempikin. Toisaalta kivikkoista tuolla oli, eli huonojalkaisen ei kannata välttämättä lähteä yrittämään.

Kävimme kahlaamassa vesiputouksella. Vesi oli kylmää, mutta oikein piristävää tuolla viidakon helteessä.

Suosittelen Khao Lakissa vierailevia käymään Sai Rungin vesiputouksella. Paikka ei ainakaan meidän paikalla ollessamme ollut mikään turistirysä. Paikalle voi mennä myös esim. lavataxilla. Myös lapsiperheelle paikka on varmasti vierailemisen arvoinen paikka, ei tarvitse pitkää matkaa patikoida päästäkseen perille.

Seuraavaksi postaan teille Surinin kansallispuistosta. 🙂

kulttuuri matkat suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *