Perjantaipâtisserie part 20

Tadaa, tässä tulee viikon leivos! Tajusin myös, että leivos tuli pitkän ajan jälkeen oikeasti syötyä perjantaina. Siihen syynä on se, että kohta nappaan bussin etelään ja vietän viikonlopun Bordeaux:issa – excited!

Mutta asiaan, leivoksen nimi on etoile framboise fraise. Ensimmäisen kerran näin näitä joulun aikoihin, joskin en tiedä miksi ne vieläkin ovat joulukuusen muotoisia. Kuten kuvasta näkyy se on hieman kakkumaisesti kerrostettu. Pisteitä myös kauniista kuorrutteesta. Maku oli tasainen ja pehmeä, vadelmainen (muttei liikaa), mutta ilotulituksia en suussani kokenut. Etoile framboise fraise saa 3+ norsua.

12765627_10207771208413657_295436757_o.jpg

Etoile framboise fraise est bon et jolie. Je vais aller à Bordeaux – yay !

koti ruoka-ja-juoma