Porkkanakakku

img_8708.jpg

25 palaa

6 kpl munaa
6 dl sokeria
6 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
3 tl vanilliinisokeria
6 tl kanelia
9 dl porkkanaraastetta
300 g margariinia (rasvaa 80 %) (sulatettuna)

Kuorrutus

100 g margariinia (rasvaa 80 %)
200 g sulatejuustoa (maustamaton)
3 dl tomusokeria

Vaahdota munat ja sokeri.

Yhdistä kuivat aineet keskenään.

Lisää muna-sokerivaahtoon varovasti vuorotellen jauhoseosta, hienoksi raastettua porkkanaa ja rasvaa. Sekoita tasaiseksi.

Vuoraa korkealaitainen uunipelti leivinpaperilla ja kaada taikina pellille.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä. Valmista sillä aikaa kuorrutus.

Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sulatejuusto sähkövatkaimella. Lisää tomusokeri. Levitä kuorrutus tasaisesti jäähtyneelle pohjalle.

Leikkaa mehevä porkkanakakku haluamasi kokoisiksi paloiksi ja nauti kahvin tai teen kanssa.

 

Kertokaa oliko hyvää ?!

Minusta ainakin oli ja kyllä maistuu makea pitkästä aikaa :)

Tein sitä tänä iltana ja valmistui yllättävän nopeasti !

 

 

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Hyvä olo Mieli