Ladataan...

 

Miten se parisuhde toimii kun suhteessa on kaksi yrittäjä ihmistä? Molempien aikataulut on aina sekaisin, työpäivät venyy ja työt menee aina yhdessä olon edelle. 

Minun vastaus on: Me molemmat arvostamme toistemme töitä tosi paljon ja ymmärrämme että asiakkaat ja työkeikat on meidän tulon lähde ja ne ovat aina kaiken edellä. Molemmat rakastamme sitä mitä teemme ja sitä mitä toinen tekee. Emme koskaan pahoita mieltämme jos leffailta peruuntuu kuvausten venymisen takia, tai jos minulle tulisikin asiakas jonka haluan vielä päivän päätteeksi tehdä. Minusta on ihanaa että poikaystäväni on samanhenkinen "työnarkomaani" mitä itse olen. Mutta se mihin itselläni on ollut totuttelemista on että joku muu tekeekin enemmän töitä kuin minä. Yleensä se olen ollut minä ketä perun treffejä töiden vuoksi, tai ketä on aina aamusta iltaan töissä. Mutta nykyään omat työpäivät tuntuu lyhkäisiltä tuon toisen tyypin rinnalla. 

En sano etteikö se olisi välillä raskasta ja tottakai välillä harmittaa että yhdessäolo on vähän kortilla. Minusta ne päivät on ihan parhaita, kun molemmat pääsemme ajoissa töistä ja käymme yhdessä kaupassa ja teemme yhdessä ruokaa. Toiset pystyy tekemään niin melkein joka päivä, siitä olen niille kateellinen. Mutta toisaalta, se kaupassa käynti ja ruuan laitto yhdessä ei koskaan tunnu arkiselta, kun se tapahtuu vain pari kertaa kuukaudessa. 

Lomia emme kumpikaan osaa kunnolla pitää. Vietämme kesäisin viikon yhdessä aikaa, mutta sitten molemmat palaa kiireellä takaisin töihin. Tänä kesänä ajattelimme että pitäisimme oikean kesäloman, mikä olisi pidempi kuin viikko. Olemme myös neljän vuoden aikana päätetty joka vuosi, että nyt lähdemme kuukaudeksi balille, mutta aina tulee jotain ja reissu jää tekemättä. Me molemmat pidämme lomaa silloin kun hetki on siihen sopiva ja jos toinen ei pysty silloin lähtemään, pitää sinne mennä erikseen.

Mutta kaikissa asioissa on hyvät ja huonot puolet. Itse olen jo niin tottunut tähän järjestelyyn. Kaipaan yhteistä aikaa tosi paljon enemmän, mutta ymmärrän että siihen ei vain aina ole aikaa. Mutta itse osaan arvostaa niitä hetkiä kun olemme samaan aikaan kotona ja katsomme vain sitä telkkaria. Eipä tässä ehdi kyllästyä toisen naamaan ainakaan. Me emme myös koskaan oikein riitele Kimin kanssa, mäkättäminen likaisista sukista lattialla tuntuu niin turhalta, kun voi käyttää senkin ajan toisen kainalossa. Me olemme saaneet tämän toimimaan, on helppo ymmärtää toista, koska asettaa itsekkin työt melkein kaiken edelle. Ehkä sekin asia tasaantuu vuosien varrella.

Onko täällä lukijoissa yrittäjä pariskuntia ja onko teillä myös vaikeuksia löytää yhteistä aikaa/ lomaa?

Ihanaa torstaita!

Pus. Annika

Ladataan...

Ladataan...

Ystävänpäivä on ollut minulle viimiset viisi vuotta sellainen rakkauspäivä, milloin oman mussun kanssa tehdään kaikkea ällöttävän ihanaa. Tämähän on tietenkin täysin ollut minun päässäni ja elokuvistahan se ajatus on lähtenyt. Jotenkin sitä aina odottaa ja vaatii tälläisiltä päiviltä kauhesti sitä romantiikkaa, varaus ihanaan ravintolaan, paljon pusuja, kukkia olisi kiva saada tai sydänsuklaarasia. Mutta tällä kertaa en ottanut ystävänpäivästä minkään näköistä ressiä. Päätimme Miran kanssa että käymme lounaalla yhdessä ja se on siinä. Suuntasimme Kankurinkadun Levainiin, hetken tuntui kuin olisi ollut jossain ihanassa pariisilaisessa kahvilassa. Siellä tunnelma oli aivan ihana ja tosi ystävällinen asiakaspalvelu on niin plussaa ja saa hyvän mielen. Lähdin ihan hulluttelemaan ja otin oikein viinin lounaan kanssa, Nam, hetkeksi unohtui tämä räkäisyys!

Lounaaksi aivan ihana Salmon pastrami, halleluja kuinka hyvää! Wasabi avasi ihanasti tukkoisen nenäni!

Noloa, mutta emme jaksaneet syödä enään jälkiruuaksi tehtyjä ihania leivoksia, joten sumpilla vain mentiin. Ensi kerralla otan kyllä jonkun herkun ehdottomasti mukaan ja pakko päästä pian kokeilemaan heidän aamupalat!

Ihana lounas seura, ihana ystävä. Lounaan jälkeen suunnattiin vielä ystävänpäivä päiväunille meille. Loppupäivän olenkin viettänyt peiton alla sohvalla, vielä pitää lataa akkuja. Tilasin juuri fafasin halloum salaatin, laitan jonkun ällön hattaraisen rakkauselokuvan pyörimään ja luultavasti kyynelehdin hieman. 

Mutta en ole yksin, täältä löytyy kainalosta yksi minun bestiksistäni

pepsi_theboxer tietenkin <3

Ihanaa ystävänpäivää teille kaikille!

Pus. Annika

Ladataan...

Ladataan...

Siis herttinen, olen kolmatta viikkoa nuhassa! Tämä on ihan älyttömän masentavaa. Välillä olo tuntuu paremmalta muutaman päivän ja sitten taas mennään alamäkeä nenä tavaraa vuotaen. Näin yrittäjänä olen maailman huonoin lepäämään, sitä mennään vaikka pää kainalossa töihin. Nyt huomasin että kroppa sanoi STOP. Heräsin eilen taas siihen että nuha oli vain yltynyt, kuumemittari näyttää 37-38 asteen väliltä kaikkea mahdollista. Niin turhauttavaa, juuri kun pääsin aloittamaan uuden treenauksen crossfitin parissa, niin samantien täytyy pitää taukoa. Koiran kanssa lenkkeily uuvuttaa ja harmittaa kun toinen haluaisi olla pidempään ulkona ja itse hengästyy ja uupuu niin nopeasti. Onneksi on puistoja joissa on leikkikavereita ja ihania kavereita ketkä laittaa viestiä että veisi Pepsiä mieluusti ulos <3 Myös huikea palvelu mistä asiakkaani kertoi on Tassuvahti, heiltä pystyy varaamaan netin kautta ajan samallekkin päivälle koiranulkoilutuksesta yökylä hoitoon asti. Suosittelen kurkkaamaan https://www.tassuvahti.fi/ jos joskus kaipaa kipeästi apua karvakuonon kanssa. 

No mutta päähän tässä pehmenee ja sain idean piristää itseäni jotenkin. Päätin että hiukseni tarvitsee jotain uutta muutosta, näytin yhtä valkoiselta kuin tuo lumi tuolla ulkona. Ei muutakuin pinterest auki ja selailemaan. Eksyin katsomaan persikkaisia värejä ja siitä se ajatus sitten lähti. Eilen aamulla sitten sotkin värejä yhteen ja lopputulos on tämä. 

Ei 100% se lopputulos minkä halusin, mutta pesen tämän pariin otteeseen ja lisään vähän keltaisuutta niin saan haluamani sävyn ( toivottavasti )! Mutta kyllä tämä piristi, tuntui että väri nousi takaisin kasvoille ja meikkaaminenkin tuntuu kivalta, kun ei se sama harmaa tyyppi kurkkaa peilistä. Oon just se tyyppi ketä saa päähänsä jotain ja se on saatava toteutettua heti. Joten lupaan taikoa teille aikoja nopeasti, ketkä olette yhtä äkkipikaisia kuin minä. Koska ymmärrän sen tarpeen todella hyvin.

Tulevan viikonlopun pyhitän melkein kokonaan levolle, lauantaina nään ihania ystäviä brunssin merkeissä, mutta muuten lepään ja taltutan tämän taudin kokonaan! Kahden viikon kuluttua olisi tarkoitus tehdä töitä meidän ihanissa uusissa tiloissa Uudenmaakatu 14, en malta mitenkään odottaa!

Jos teillä on hyviä nuhan karkoitus vinkkejä, ottaisin ohjeet mieluusti vastaan!

Tänään on laskiaistiistai ja en pääse pulkkamäkeen, mutta ostin kaupasta hernekeittoa ja teen sen :D Syön purkkihernekeittoa ja katson teidän ihanuuksien instastooreja joissa nautitte pulkkamäestä, ystävistä ja laskiaispullista. Kyllä tuli pieni säälikää minua tarve :D

Pus. Annika

Ladataan...

Pages