Kukkuluuruu mitä kuuluu?

Beauty By VALO

Pientä hiljaiseloa ollut täällä blogin puolella, aika on kulunut niin nopeasti ja päivät ovat olleet kiireisiä. Turhaa selittelya tiedän! 

Mutta oikein hyvää kuuluu. Pepsi kasvaa hurjaa vauhtia, painoa tulee noin 1kg/ viikko! Meille tulee töihin maanantaina Pepsille oma "kehä" minne saan hänet rauhoittumaan ja siitä on helpompi alkaa kouluttamaan häntä niin, ettei hän ole huomion keskipiste kun asiakas saapuu sisälle liikkeesseen. Haluan että hän ei huomioisi asiakasta heti juoksemalla nilkkoihin, vaan että asiakas saa tulla itse moikkaamaan jos haluaa. Tämä helpottaa minun työskentelyä ja pidän omat sekä asiakkaiden nilkat turvassa Pepsin naskali hampailta :D Mutta hienosti hän on ollut, hepuleita tulee ja pureminen on vielä kovassa osassa, mutta enimmäkseen hän nukkuu ja on maailman ihanin. Perjantaina oli Kimin synttärit ja halusin itsekkin päästä viettämään iltaa ulos. Ennen kuin olimme päättäneet koiran ottaa, selailin ihan kaikki koiran hoitopaikka sivut netissä ja vastaani tupsahti Host my pet äppi. Ihan täydellinen, sieltä löytää hoitajat jotka asuu lähellä sinua. Valitsimme sieltä Elizabeth nimisen tytön jolla itsellä on koira aina joka toinen viikko ja hän oli saanut siellä viisi tähteä. Oli ihana olla pitkästä aikaan ulkona syömässä ilman kiirettä ja nukkua aamulla pitkään kullan kainalossa. Hain Pepsin lauantaina kahdelta kotiin ja heillä oli mennyt oikein kivasti. Joten aion käyttää tätä äppiä aina silloin tällöin, tuo yksi yö maksoi 20€, aika kohtuullinen hinta. Suosittelen kaikille koiran omistajille! 

Lauantaina käytiin Kimin kanssa shoppailemassa ja syömässä. Muuten vietimme koti iltaa leffaa katsoen ja aina välillä nukahtaen. Tänään menemme Linnanmäelle valokarnevaaliin. Voisin sanoa että ihana ihana viikonloppu! Huomenna minun pikkusiskoni ja veljeni tulee meille kahdeksi yöksi kun heillä on syysloma, ihanaa!

Aikamoisessa koirakuplassa täällä vielä eletään, mutta ei hätää suunnitelmissa on kirjoittaa myös muusta! 

Ihanaa sunnuntaita teille kaikille!

Pus. Annika

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.