Muutama höpsö unelma

Minulla on lenkillä aina tapana laittaa musiikit korville ja aloittaa unelmoiminen. En tykkää lenkillä juosta, koska silloin en pysty keskittymään pilvilinnojen rakentamiseen, vaan kävelen ripeästi ja laitan mielikuvituksen laukkaamaan! Se on ihan parasta. Jaan teille muutaman aika hassun unelman, niitä mietin kovin usein. Unelmista tulee hetkellisesti niin toden tuntuisia ja monesti olen saanut kyyneleetkin vierimään poskille hyvänolon tunteesta.

1. Tämä unelma on saanut alkunsa melkein viisi vuotta sitten. Olimme juuri alkaneet seurustella Kimin kanssa ja hän reissasi silloin paljon jenkeissä kuvaus reissuilla ja kuunteli silloin tällöin Kid Ink Bossin up biisiä, itse silloin tykästyin kyseisen artistin Sunset biisiin. Siitä se unelma sitten sai alkunsa. Ajetaan avoautolla Los Angelesin katuja pitkin auringonlaskussa, hiukset hulmuten, hymyt korvissa asti, rakkaus ja onnellisuus prosentti miljoona ja mankasta pauhaa Sunset biisi. Tämä on unelma jonka haluan ajatella ainakin pari kertaa kuukaudessa, mutta vaatii juurikin tuon kyseisen biisin. En ole käynyt koskaan Losissa ja kyllä haluaisin sinne kovasti vielä joskus päästä. Ehkä joskus :)

2. Oma koti, ainakin 80 neliöinen kaksio, sellainen tosi avoin, valoisa, isot huoneet ja keittiössä iso saareke keskellä johon ystävät voi kerääntyä ympärille juomaan viiniä ja me kokataan heille herkkuja. Tässä unelmassa vaihtuu teema ja vieraat aina silloin tällöin, viinin juonti on aina mukana.

3. Rohkeus unelma. Olen tosi pelkuri kaikessa ja mietin aina mitä jos.. Rohkeus unelmissa olen välillä surffaamassa ja olen sellainen semi ok surffaaja, hypin lumilaudalla sellaisia tyttöhyppyjä hyppyreistä, välillä otan drive now auton alle ja suhautan tosta noin vain keskeltä helsinkiä sporien vierestä ystävän luokse. Ja kaikki nämä tapahtuu unelmissa ihanan rohkeasti ja ilman stressiä.

4. En ole koskaan saanut kukkakimppua keneltäkään, joten tässä unelmassa minulle saapuu kukkalähetys kotiin tai välillä se tulee töihinkin, se sisältää paljon punaisia ruusuja. Tietenkin siihen liittyy huikea ja ihana onnellisuus kuva instagramiin.. "Tämmöinen tuli tänään" :D

Toki niitä rajumpiakin ajatuksia on, mutta ne ei niinkään ole unelmia :) Olen myös pari kertaa lenkillä tanssinut Coyote Ugly ryhmän kanssa baaritiskillä, asiakkaiden tarjoamia shotteja juoden.. Jep

Tässä oli pieni kertomus niistä hassuista unelmista mitä pääni sisällä on, niitä on kyllä satoja lisää mutta ei kaikkea pidä kertoa :)

Tykkäättekö te unelmoida ja onko teillä jokin lempi unelma minkä käytte läpi uudestaan ja uudestaan?

Toivottavasti kaikilla oli myös ihana itsenäisyyspäivä!

Pusuja. Annika

Kommentoi