Diego dalla palma part 2

Diego dalla palman meikki-ilta oli menestys. Asiakkaat pitivät tunnelmasta ja tavastamme työskennellä. ”Lisää tälläisiä iltoja” niinkuin eräs nainen totesi. Kaikilla oli rento meininki ja asiakkaita oli suhteellisen paljon. Myynti sujui aina tuotteiden loppumiseen asti. Asikkaat kiertelivät keräämässä ohjeita meikkivalinnoista ja niiden toteutuksesta. Ei kaikille ole selvää mitä värejä mihinkin pitää laittaa ja millä.

Teemaan kuului tietysti Diego dalla palman värit (musta,valkoinen,punainen). Asukokonaisuus tuli olla huoliteltu ja siisti. Olin itse silmämeikkipisteellä, jossa neuvottiin erilaisten luomivärien käytöstä, silmänrajauskynistä ja ripsiväreistä, Diego dalla palman sarjan tuotteista tietysti, mutta myös yleisesti eri sävyvaihtoehdoista erivärisille silmille. Meikkaukset onnistuvat hyvin kiitos uusien meikkisiveltimien by Costal scents ja Diego dalla palma.
 

IMG_20151111_194434.jpg

 

 Alkupalat houkuttelivat asiakkaita peremmälle ja niiden jälkeen alkoikin täysi hulina. Ihmiset olivat aidosti kiinnostuneita ja antoivat toteuttaa itselleen niin juhla- kuin arkimeikkejäkin. Testauksessa asiakas yleensä kiinnostui ainakin yhdestä tuotteesta ja se nimettiin korttiin, jonka jälkeen se voitiin noutaa myymälästämme. Tuotteet pyrittiin laittamaan kauniisti esille, teemaan kuuluvasti. Juhlissa oli aitoa pikkujoulutunnelmaa. Säihkettä ja säpinää löytyi tänään myös pirkanmaalta!

20151111_200049.jpg

Diego dalla palma esittelee nyt kuumat lahjapakkaukset joulun rientoihin. Tule hakemaan tästä mahtava lahjauutuus! Paketissa kaikki mitä tarvitset pieneen ehostamiseen. Jokaisessa paketissa kaunis hopeinen meikkilaukku, jonka tänään sai kaupan päällä ostaessasi kaksi valikoitua tuotetta. Tervetuloa ostoksille lähimmälle jälleenmyyjällesi.

20151111_200145.jpg

 

 

muoti trendit meikki iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *