Kauneuden vuoksi pitää kärsiä?

Hei lukijat! 

Olen ollut nyt muutaman viikon top-jaksolla paikallisella salongilla. Paikka on siten erilainen, että käytössä on paljon enemmän erilaisia kauneudenhoitoalan laiteitteita ja top-jakson ohjaajani on käynyt hyvin erilaisia koulutuksia kuin minä. Se ei kuitenkaan ole ollut huono asia, päinvastoin olen saanut paljon kokemusta uusista asioista. Olen saanut esimerkiksi katsoa kun asiakkaalle tehdään esimerkiksi jäsenkorjausta ja olen oppinut jotain urheiluhieronnastakin.

Kauneudenhoitoalan laitteisto on erittäin laaja. Olen jo aiemmin päässyt tutustumaan jalkojen painehoitolaitteisiin, timanttikuorintalaitteisiin, ultralaitteistoon, selluliitinpoistolaitteeseen  (LPG) ja erilaisiin kynsienhoitovälineisiin. Tällä top-jaksolla on tullut tutuksi lisäksi VelaSmooth, joka on aivan uskomattoman tehokas appelsiini-ihon ja selluliitin poistossa. Ihon heleyden voi tuntea heti hoidon jälkeen, sillä se vilkastutaa tehokkaasti verenkiertoa ja saa ihon näyttämään hyvältä. Jos ihmisellä on runsaasti selluliittiä on sarjahoito paras ratkaisu. 1-2 krt viikossa ja tulokset näkyvät jo muutamassa viikossa. VelaSmoothilla on onnistuttu häivittämään myös kaksoisleuka kokonaan. 
Tämän laitteen teho perustuu infrapunaan, imuun ja mekaaniseen hierontaan. Se parantaa lymfakiertoa ja kudoksesta saadaan tasaisempi sekä heleämpi. Säännöllisen käytön ja terveellisen ruokavalion ja liikunnan tuloksena se muokkaa tehokkaasti vartaloa ja tasoittaa ihon sävyä. 

Hoito voidaan tehdä mille alueelle tahansa: mahaan, selkään,reisiin,käsivarsiin, kasvoille, sääriin tai pakaroille. Mikä nyt sitten sattuukkaan olemaan ongelma-alueesi. Valitettavasti jos lihaksesi ovat jumissa tai omistat paljon selluliittia saattaa hoitoa ensimmäisillä kerroilla olla hieman kivulias. Imuteho määritelläänkin asiakkaan sietokyvyn mukaan. Tulokset kuitenkin ovat sen arvoisia! 

Velasmooth-results-legs-2.jpg

 

velashape_ba1_1.png

Seuraava laite on E-style. Tätä laitetta en ole päässy kokeilemaan, mutta en kyllä laserlaitteella haluaisikaan vielä alkaa leikkimään 😀

Tässä laitteessa on erilaisia päitä niin karvanpoistoon kuin aknen tai couperosaihon hoitoon ja parantamiseen. Hoidot ovat suhteellisen kalliita, mutta tulokset ovat hyviä ja pysyviä. Olen kuullut niin monen asiakkaan valittavan punoittavista verisuonistaan nenän pielissä tai liikakarvoituksesta esimerkiksi kasvojen alueella. No.. olen vihdoin löytänyt sellaisen hyvän ja tehokkaan avun ja osaan sitten suositella sitä tästedes asiakkailleni. E- style on valoimpulssilaite. Se on turvallinen ja sen vaikutus kohdistuu vain hoidettavalle alueelle. Kuten VelaSmooth hoidoissa myös E-style hoidossa tarvitaan useampi hoitokerta. Karvanpoistossa vaaditaan muutaman kuukauden väli ennen uuteen hoitokertaan tulemista.  Tällä laitteella voidaan myös kiinteyttää ja nuorentaa ihoa.7282e-style.jpg

20160923_135334[1].jpg

Salonki Solanassa tehdään myös botox-hoitoja. Ohjaajani ystävä teki hänelle botox-hoidon ja parin viikon jälkeen tulokset olivat kyllä huikeita. Syvät juonteet olivat tasaisemmat ja kokonaisuus näytti kaikinpuolin nuoremmalta, mutta ei kuitenkaan mitenkään liioitellulta mitä monesti netissä näkee. Botox hoidot ovat jokseenkin kivuliaita, mutta hoito ei kestä kauaa. Veri- tai neulakammoisille ei suositella hoitoa.

 

20160922_145322[1].jpg20160922_145447[1].jpg

Näin ollen voisi sanoa kauneudenhoidon olevan jokseenkin kivuliasta, mutta suurelle osalle asiakaskuntaa sen on sen arvoista ;DD

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *