Ladataan...

 

Tämä tuote ansaitsee täysin päästä esille täällä blogin puolella kavereille hehkutuksen lisäksi, sillä nyt olen löytänyt THE kasvovoiteen itselleni! Monia purkkeja ja purnukoita testanneena tämä on noussut ehdottomasti lemppariksi - ja parasta tässä on hinta, sillä tämä 50ml purnukka maksaa kokonaiset 3,29€ Lidlissä! 

Kyseessähän on Lidlin oman merkin kasvovoide Cien AQUA Gel Cream. Monia eri testejä voittanut kasvovoide on tosiaan valittu pariinkin otteeseen parhaimmaksi, peitoten taakseen kalliita merkkivoiteita, eli ei mistään ihan turhasta purkista ole kyse. Muun muassa Ilta-sanomissakin jo pari vuotta sitten uutisoitu tästä kasvovoiteesta sekä tehdyistä kuluttajatesteistä, suoraan uutiseen pääset täältä.
 
Nimensä mukaan tässä on geelimäinen koostumus, joka on kuitenkin muita geelimäisiä kosteusvoiteita kosteuttavampi. Yleensä geelimäiset tuotteet eivät ole olleet ainakaan meikäläisen kuivalle iholle tarpeeksi riittoisia, joten jännityksellä odotan, toimiiko tämä myös talven kovilla pakkasilla... Tähän asti ainakin olen ollut todella tyytyväinen! Ei jätä rasvaista tunnetta iholle ja imeytyy nopeasti, sopii täydellisesti myös meikkivoiteen alle. 
 
Eli kaikin puolin täydellinen kasvovoide! Jos et oo vielä testannut, niin ota ihmeessä suunnaksi Lidl ja käy nappaamassa oma purnukka testiin. Kerro ihmeessä mitä mieltä olit! :-)
 

love, henni

Ladataan...

 

Oi kyllä, ensimmäiset pakkaset on täällä ja meikäläisellä palaa jouluvalot pihassa! Okei, itsehän kutsun näitä tunnelmavaloiksi ja ne voi ihan hyvin laittaa palamaan jo nyt, koska ulkona on niin pimeää, eikö? Niin, sitähän minäkin. Eilinen vapaapäivä kuluikin puunaten etu- ja takapihaa ja laittaen näitä talviteloille. Perjantaina meillä oli taloyhtiön pihatalkoon ja saatiin pihat siistittyä, joten nyt puuttui vielä viimeinen silaus, jotta terassikin on valmis talvea varten. Ehkä saatoin tosiaan hieman innostua jouluvalojen kanssa, mutta rakastan näiden luomaa tunnelmaa varsinkin yhdessä kynttilöiden, lyhtyjen sekä kanervien kanssa. 

Citymarketissa oli kanervat tarjouksessa (jep, tarjoushaukka täällä taas!) 11€/6kpl, joten mukaan lähti reilumpi satsi valkoisia sekä pari punaista kanervaa. Nämä kestävät pihalla hienosti koko talven yli, joten näitä löytyy monestakin eri ruukusta ja yhdessä jouluvalojen kanssa ne luo ihanan tunnelman. Varsinkin, kun tähän sataa päälle vielä lunta - ah. Takapihan terassilla ollut vanha saunan jakkara toimii erinomaisena penkkinä lyhdyille ja kanerville tuoden kivasti vähän korkeuseroja näihin sommitelmiin. Ainakin omaan silmään näytti tänä aamuna ihanalta, kun lyhtyjen lasit olivat huurteessa ja pakkasen jälkiä näkyi niin terassissa kuin tuossa jakkarassakin. Ps. Nuo Ikean peltiset ruukut on ihan lemppareita - menee kesät talvet ja kaikkien eri kasvien ja sisustuksien kanssa!

 

 

Etupihalle heti ulko-oven viereen päätyi kaksi eri kokoista lyhtyä yhdessä korkeamman ruukun kanssa. Aiemmin takapihalla ollut kolmikko pääsi nyt loistamaan etupihalle, sillä meidän lähestulkoon musta ulko-ovi sopii aika kivasti näiden kanssa yhteen. Citymarketin tarjouslyhdyt ovat löytö viimesyksyltä, ja harmikseni vitutuksekseni oli joku vatipää käynyt hetki sitten rikkomassa tuon toisen lyhdyn tuosta etuoven edestä. Kiitos siis sinä äidin pikku mussukka tästä illan pilaamisesta. 

No, onneksi se oli vain lyhty eikä esim. ikkuna. Toivotaan, että näitä samoja lyhtyjä löytyy vielä tuosta lähimarketista, sillä tykkään tuosta simppelistä mallista tosi paljon. Viikonlopun talkoissa on nyt ainakin laitettu pihat kuntoon terassia sekä istutuksia myöden, eli tervetuloa talvi ja joulufiilistelyt!

 

love, henni

 

Ladataan...

Kerroin aiemmassa postauksessa päässeeni mukaan Fitverstaan someninjaksi ja näin ollen testaamaan heidän liikuntapakettejaan. Omaan ostoskoriin päätyi valinnanvaikeuden jälkeen Bikini 2 - ohjelmapaketti sekä Liikkuvuus&Venyttely-paketti, jotka nyt reilun kuukauden käytön jälkeen ovat olleet todella hyvät. Bikini 2-ohjelmapakettiin sisältyi siis sekä salitreeniohjelma sekä ruokavalio-ohjeet eli kokonaisvaltaisesta paketista on kyse. Liikkuvuus&Venyttely-paketin taas puolestaan otin itselleni, jotta saisin lisää ohjeita venyttelyihin ja ylipäätään liikkuvuuteen. 

Nyt tosiaan reilu kuukausi taitaa olla takana tässä projektissa ja huomaan todella selkeitä eroja siihen, kun syön ja liikun ohjelman mukaisesti vs. jätän aterioita välistä, syön mitä sattuu ja liikun vähemmän. Varsinkin olen huomannut tuon ruokavalion merkityksen omaan hyvinvointiin ja tsiisus, mikä ero sillä ruoalla oikeasti omaan hyvinvointiin on! Kuten tuossa aiemmassa postauksessa kerroin, olen aina ollut todella huono syömään - skippaan aterioita, aamupalan syön ehkä, jos mieli tekee ruokaa ja lounas jää lähes aina syömättä. Työpaikalla korvaan lounaan kahvilla ja keksillä, pullalla, suklaalla tai milloin mitäkin sieltä kahvipöydästä löytyy, ja tämä kostautuu aina iltaisin, jolloin vatsani on kuin pohjaton kaivo ja nälkä on koko ajan. Tulee iltaisin sitten ahmittua kaikki mitä eteeni saan ja tämä näkyy varsinkin unen laadussa. Aina olen ollut hyvä nukkumaan MUTTA todella huono heräämään. Varsinkin, jos on tullut edellisenä päivänä syötyä mitä sattuu ja skipattua aterioita, en aamulla meinaa saada itseäni hereille millään. Tämä on yksi  suurimmista havainnoista, mitä olen tehnyt tämän projektin aikana ja rehellisesti sanottuna, todellinen wake up call meikäläiselle. 

 

 

Salitreenit on sujuneet hyvin Bikini-ohjelman avulla. Ohjeet ovat selkeät, helpot toteuttaa ja salilla ei mene turhaa aikaa pyöriessä ja etsiessä mihinkähän laitteeseen sitä menisi seuraavaksi. Treenit purevat hyvin ja lähes aina salitreenin jälkeisenä päivänä lihakset ovat kipeät - tietää tehneensä! Uudet syklit vaihtuvat kahden viikon välein, eli lihakset saavat uusia ärsykkeitä ja kehitystä on nähtävillä nopeasti. On mahtavaa huomata, kuinka nopeasti lihasmassa kasvaa ja kunto kohenee, koska joka kerta saa laittaa suurempia painoja ja enemmän toistoja. Jalkapäivistä on tullut ihan lemppareita ja uusia lempilaitteita sekä liikkeitä on tullut monia - usein en malta odottaa edes seuraavaa treenipäivää! 

Vielä kun saisin itseni pidettyä kokonaan ruodussa tuon ruokavalion kanssa. Näin parisuhteessa ollessa tulee hankaluuksia ruokien kanssa, kun käymme usein yhdessä kaupassa ja pyrimme tosiaan syömään samoja ruokia. Työni aiheuttaa myös omat ongelmat, koska työajat ovat lentävät ja autolla tulee ajeltua paljon, joten lounaat on haastava mahduttaa mukaan aikatauluun ja ennenkaikkea käsilaukkuun. Tiedän, että nämä ovat järjestely- ja asennekysymyksiä, joten parannettavaa meikäläisellä tässä vielä on. Baby steps.. 

Kuntoprojektin oheen lopetin myös tupakoinnin, joten se on ollut ehkä se suurin muutos tässä omassa hyvinvoinnissa. Näin 10 vuoden tupakoinnin jälkeen sen lopettaminen ei ole ollut helppoa missään nimessä, ja nikotiinin olenkin korvannut usein sokerilla - en tiedä kumpi on sitten pienempi paha. Olen kuitenkin todella ylpeä itsestäni, että olen ollut jo kuukauden polttamatta - tästä se lähtee :-) 

 

Kaiken kaikkiaan siis pakko sanoa, että onneksi lähdin mukaan tähän Fitverstaan projektiin! Meillä on mahtava tiimi mukana someninjailemassa, omassa FB-ryhmässämme on mielettömän innostava, inspiroiva ja motivoiva porukka ja todella hyvät ohjaajat. Joten vahva suositus Fitverstaalle ja heidän ohjelmilleen! Sieltä löytyy varmasti jokaiselle sopiva ohjelma, jonka avulla pääset varmasti hyvään alkuun kuntoiluprojektissa. Löytyy niin salilla tehtäviä treenejä kuin kotitreenipakettejakin, kovemmalle treenaajalle ja aloittelijalle - jokaiselle jotakin. Eli mikäli kaipaat apua treeneihin, ruokailuun tai mihin tahansa, kurkkaa ihmeessä mitä Fitverstaalla on tarjota! Päivittelen tänne taas omia fiiliksiä projektista ja toivottavasti myös muutoksista, kunhan saan kunnolla itseäni niskasta kiinni ruokavalion kanssa :-) kivaa päivää kaikille! 

love, henni

 

Pages