Heipsansaa

Heipsansaa.

Vau, tää sivusto tosiaan on muuttunut 😀 En olekaan huomannut, koska jostain syystä Facebookiin on helpompi kirjoittaa kuin tänne. En viitsi tänne kirjoitella kolmen lauseen juttuja, koska puhelimella se on edelleen hankalaa. Koneella on helpompaa kirjoitella blogitekstejä. Tätäki kirjoitan porukoillani, Horrorpops soi taustalla… oma tietokone on ollut pölyttyneenä jo hetken aikaa, jostakin syystä. Paha sanoa. Kenties se romumäärä näppäimistön päällä vaikuttanee asiaan 😀 Heh heh, ei vaan. Mulla on työpöytä täynnä kaikkea, pitää siivota se tässä, kunhan muistan. Onhan se jaksamisestakin hieman kiinni vaikka mulla onkin ollut pitkän aikaa tosi tasaista. Ahdistuskin ollut poissa, ihanaa 🙂 En oo tehnyt viime aikoina sen radikaalimpaa kuin että kävin fiksauttamassa kahta vanhaa tatuointia yhtenäisemmäks. Ja värjäsin hiukset siniseks sekä pätkäisin otsiksen pitkästä aikaa lyhyeksi. Kohta pitää taas käydä isovanhemmilla leikkuuttamassa ellen hyödynnä burleski-iltaman voittokorttia, jolla saan ilmaisen hiustenleikkuun Hiuslouhimossa Lahdessa 🙂 Samalla reissulla mukaan tarttui House of Silinin leokuvioinen turbaani. Ja se on upea, laitankin facebookiin tässä joku ilta kuvan siitä.

Mitähän muuta kertoisin…?

Aivan! Kilpailuista puheen ollen, MINÄ PÄÄSIN aivan upeaan kisakattaukseen. Mä pääsin Miss 50´s– kilpailuun, jossa nähdään myös itse Aron. Siis oikeasti! Vähänkö siistiä. On autoja ja meitä kauniita tyttösiä pukeutuneena 50´s- henkeen. Kisa pidetään 18.5, ja mainostan sitä myös facebookissa.

Ens kuussa pääsen jännäämään, koska hain ensimmäisten joukossa Underground Model 2019- kilpailuun, sekä harkitsen osallistumista Pin Up Finlandiin. Nämä kaks on mun unelmakisoja, ja huomenna ratkeaa pääsinkö UGM:ään tänä vuonna vai jäänkö rannalle ruikuttamaan. Jos jään, haen PUFiin kolmatta kertaa ja tällä kertaa katson tarkkaan, mitä kuvia laitan. Oon myös pistänyt hakemuksen Midnight Sun Pin Up- kilpailuun, joka järjestetään kesällä Kemissä, hups.

Kuvan kaappasin rumasti facebookista, joten mallien nimiä en muista. Oliskohan ollut Goldie Bow ja Mindy Lee?

Tuosta PUFin kisasta mietin, kun tuskin olisin tarpeeksi kaunis kilpailuun – näin siis kirjoitin, niin ihana Wilhelmina af Fera sanoi ”höpö höpö”. Rupesin pohtimaan, että pelkkää ulkonäköä he tuskin hakevatkaan, mikä on hienoa. Pelkällä ulkonäöllä en pääsisi puusta pitkään. Sitten mietin, kelpaako sinne sinihiuksinen ja jolla on tatuointeja… se tuskin on kovin 50´s. Höh, melkein unohdinkin, että on siellä ennenkin ollut – miksi nyt ei kelpaisi? Mä saatan siis hakea, mutta odotan ensin UGM:n tulokset.

~ Hilda

hyvinvointi oma-elama
Kommentit (0)