Smurffiina

Moip!

On kulunut hetki siitä, kun viimeeks tänne kirjoittelin… 😀 Eli tosiaan viimeks pohdiskelin pääsenkö Underground Model- kilpailuun. No, en päässyt – pettymys oli valtava, nyt se tuntuu kaukaiselta. Ja tätä kirjoittaessa kuuntelin YouTubea, uusinta Within Temptationin tuotantoa Resist.

Kisoista sen verran, että vaikka en päässyt UGM:ään, niin mä pääsin kisaamaan sekä Miss 50´s Pirates- että Miss 50´s -kilpailuissa 😉 Eli nämä kalenteriin, jos haluatte nähdä allekirjoittaneen lavalla: 11.5 Ranch Club, Lahti ja 18.5 Pirkkala, Tampere!

Hain myös Pin Up Finlandiin PUFiin, Midnight Sun Pin Upiin, Miss Motor Oiliin sekä The Twang & Twistiin. Neljään kisaan siis, joista yhdestä on kuulunut vastauskin – koska osassa on hakuaikaa jäljellä 🙂 PUFin kohdasta en usko edes pääseväni, mutta pelkästään hakuprosessi on jännää! Tää on myös hyvä keino pettymyksen sietokyvyn kehittämistä ajatellen. Muistan tosi elävästi, miten musertavaa oli huomata etten ollutkaan UGM- tyttö. Yli vuoden jahkailin hakies ja kun en päässyt, noh… ei oo maailmanloppu vaikka pahalta tuntuikin. PUF sen sijaan on pin up- kilpailu siinä, missä UGM huomioi kaikentyyliset naiset. PUFiin pääsy olis haaveiden täyttymys, se olisi upeaa mutta ymmärrän toki, jos en tuu valituksi.

Midnight Sun Pin Upiin en päässyt, mutta toisaalta hyväkin. Olis voinut tehdä tiukkaa päästä kisapaikalle, koska Kouvolasta Kemiin, mutta hain sinne puhtaasta mielenkiinnosta. Ja on ihana seurata päässeitä instassa!

Ensimmäinen Miss Motor Oil sekä Nastolan rautalankafestareilla kisattava The Twang & Twist on yhä hakuvaiheessa, joten ymmärrettävästi sieltä ei ole kuulunut mitään. Sääli, kun MMO järjestetään yhtä aikaa kuin täällä Kouvolassa järjestetään harrasteajoneuvotapahtuma Swap & Meet eli 25.5, mutta katsotaan mitä keksin! Jos laki sallii, pyörähdän kummassakin… 😉  Ja hei, Facebookista pääsee seuraamaan paremmin kuin täällä, facesivuille pääset tästä 😉

***

Oliskohan siinä pääasiassa kaikki kerrottava?  Eikun, jee! Musta tuli sinipää uudestaan 🙂 Istuin kampaajaopiskelijan tuolissa 3h, kyllä niskat taas kiitti. Mutta oon tosi tyytyväinen väriin, se antaa myös kampauksissa hieman anteeksi rähjäisyyttä.

Ensi kertaan, tsau!

~ Hilda

hyvinvointi mieli
Kommentit (0)