2 minuutin silmämeikki

Välillä on kiireellisiä aamuja tai muuten vain ei jaksa tehdä kummoisempaa silmämeikkiä. Sitä varten päätin tehdä tutorialin 2min silmämeikkiin, tähän aikaan ei tosin sisälly kulmat. Tämä on kumminkin nopea, helppo ja kivan näköinen silmämeikki. 

img_20180426_123253_0.jpgVaihe 1: Levitä yhtä luomiväri sävyä (käytän vaaleaa persikkaista sävyä, MAC, arena satin) koko liikkuvalle luomelle ja luomivakoon. Älä levitä luomiväriä kulmiin asti! Levitä luomiväriä alaluomelle vain puoleen väliin asti!

Käytän suht tuuheaa (vai tulisiko sanoa paksua) sivellintä. Teen ensin ulkoreunasta sisänurkkaan päin, pyörin liikkein ja sitten sisänurkasta ulkoreunaan päin. 

img_20180426_123637.jpg

Vaihe 2: Levitä tummenpaa ruskeaa (nyx full throttle, shadow palette FTS01 daring damsel, ruskea sävy) luomiväriä yläluomen ulkonurkkaan, ripsien tyveen ylöspäin menevin liikkein (ei kumminkaan paksusti). Levitä myös alaluomen ulkonurkkaan, ripsien tyveen. Levitä luomiväriä vain puoleen väliin eli noin pupillin kohdille. 

Käytän suht jäykkää, lyhyt karvaista sivellintä. 

img_20180426_123407.jpg

Vaihe 3: Häivytä vaaleamman luomivärin reunat. Lisää kulmaluun alle vaaleampaa luomiväriä (nyx sama paletri kuin ruskean luomivärin).  Levitä ripsiväriä yläripsiin ja halutessaan voi laittaa alaluomen sisäpuolelle valkoista kajaalia. Valmis! 

Ps. Olen tykästynyt essence (all eye on me, waterproof) merkkiseen ripsiväriin. Hinta/laatu suhde on kohdillaan ja saa ripset näyttämään kauniilta, mutta ainoa miinus on ettei ole oikeastaan vedenkestävä. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *