Helppo ja nopea smokey eye -silmämeikki

Tervetuloa uuden blogini pariin! Päätin aloittaa jakamalla oman smokey eye meikin ohjeen. Otsikon mukaisesti tämä on minusta suht helppo ja nopea tehdä, voisin väittää että menee n. 2-5min. Smokey eye meikin voi tehdä monella eri tavoilla mutta tässä on ainakin oma versioni. 

©jasilynVaihe 1: meikki on hyvä tehdä hyvin pojustettuun luomeen. Itse levitän luomeen meikkivoidetta ja puuteroin luomen hyvin. 

©jasilynVaihe 2: levitä tummanruskeaa kajaalia yläluomelle melko paksusti (mutta ei niin että koko luomi on kajaalin peitossa). Minusta ruskea sopii hyvin arkeen ja ei ole niin jyrkkä sävy kuin musta. 

©jasilynVaihe 3: tämä on ehkä se ”haastavin” osuus. Nyt levitä kajaali esim. pumpulipuikolla niin että häivytät kajaalia ylöspäin! Teet siis ylösmeneviä liikkeitä pumpulipuikolla. Kuvassa on minun häivytetty versio.

©jasilynVaihe 4: Levitä vaaleampaa ruskeaa luomiväriä ylä- ja alaluomeen. Levitä yläluomeen luomiväriä kajaalin päälle ja luomivakoon asti. Alaluomeen ripsien tyveen. 

Häivytä! Häivytä luomivärin rajat ylä- ja alaluomesta eli luomivärin ”reunat” ettei ole selkeää rajaa.

©jasilynVaihe 5: Sipaise vaaleaa luomiväriä kulmaluun alle ja luomien sisänurkkaan. Levitä valkoista kajaalia alaluomen sisäpuolelle. Sipaise ripsaria ja valmista tuli! 

Tätä voi soveltaa erivärisillä kajaali, luomiväri yhdistämillä. Tämä sopii minusta hyvin arkeen että juhlaan ja tummemmalla luomivärillä saa kivasti juhlan tuntua silmiin. 

Jatkossa voisin lisää kertoa meikkisiveltimistä joita käytän ja ehkäpä tehdä lisää vinkkejä. Pyrin itse antamaan vinkkejä joita kuka tahansa pystyisi tekemään ja soveltamaan omaan makuunsa.  Mitä mieltä? 

 

 

Tuotteita joita käytin:

-meikkivoide Lumene CC-voide, sävy light

-puuteri Rimmel stay matte, sävy 001

-kajaali H&M tummanruskea

-luomivärit NYX shadow palette Daring Damsel, ruskea sävy.

-ripsiväri essence all eyes on me,  waterproof 

-valkoinen kajaali essence longlasting eye pencil, 33 snow queen 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *