Kasvojen muotoilu

Toiveesta teen nyt opastuksen kasvojen muotoilusta eli oikeastaan mihin kohtaan varjostukset, poskipuna ja korostukset tulisi laittaa. Tulee muistaa että kasvojen muotoja on erilaisia ja jokaiselle muodolle on omat  varjostus kohtansa! Teen nyt arkeen sopivan varjostukset, poskipuna ja korotukset.  Käytän juhliin/ iltaan nestemmäistä varjostusta ja korostusta, se pitää sitten erikseen näyttää. Teen nyt semmoisen perus hyvän ohjeistuksen joka sopii suht monelle.  Kumminkin jo poskipuna arkena tuo kivaa raikkautta kasvoihin! 

©jasilyn Tässä kohtaa kasvoillani on vain meikkivoide, peitevoide, väriä korjaava peitevoiteet (vai miksi niitä kutsutaan), puuteri  ja olen tehnyt silmämeikin valmiiksi. Kasvot näyttävät ehkä jopa keskeneräisiltä.

©jasilyn

©jasilynVaihe 1: Varjostus! Käytän itse aurinkopuuteria varjostukseen. Aurinkopuuteri tuo samalla päivittyneen lookin ja toimii muotoilevana tuotteena. Levitän tätä suht paksulla siveltimellä poskiluun alle (löydät kohdan kun imet poskia sisäänpäin, siihen kuoppaan laitetaan varjostus). Tämä korostaa kivasti poskipäitä. 

Sitten levitän väriä otsaan, hiusrajaan.  Lopuksi leukaluun alle, vetäen siveltimellä eka leuan myönteisesti, sitten alaspäin.  Lopuksi sipaisen alahuulen alapuolelle. 

Katso ettei jää selkeitä rajoja, joten kannattaa aina hävyittää eikä liikaa väriä!

Huom! Aurinkopuuteria ei käytetä kuin puuteria, sitä ei levitetä koko kasvoihin! 

©jasilynVaihe 2: Poskipuna! Poskipunaa levitetään poskiluun päälle, käytän tähän poskipuna sivellintä. Levitä poskipuna ohimoilta poskeen päin kevyin, pyörivin liikkein. Huom! Poskipunaa on helpompi lisätä kuin poistaa! Joten varovaisuutta määrän kanssa.

  Muista että poskipuna sävyjä on ”miljoonia”,sävyjä kannattaa testailla ja etsiä itselleen sopivin. 

©jasilynVaihe 3: Korostus! Levitä korostuspuuteria posken korkeimpaan kohtaan, kulmaluun yläpuolelle, ylähuulelle (aamorinkaari). Hipaisen myös korotuspuuteria nenän varteen mutta tämä ei kaikkien makuun ole. Tämä tuo kivasti valoa ilmeeseen! Käytän viuhkamaista sivellintä. 

Huom. Vältä valkoista korostuspuuteria kuin ruttoa, se ei näytä hyvältä kellään. Varo myös övereitä. 

©jasilynValmista! Miettikää käytän varjostusta otsaan vaikka etutukka peittää sen mutta onpa kunnolla tehty 🙂 Heti kasvoilla on enemmän väriä ja loistoa! 

 

Tuotteet joita käytin:

-meikkivoide, Lumene CC voide sävy light

-peitevoide essence stay natural concealer, sävy soft nude 03

-väriä korjaava peitevoide, essence correct to perfect 10 nobody is perfect!

-puuteri, Rimmel stay matte sävy 001

-aurinkopuuteri, lumene 1 pöivän hehku

-poskipuna, essence mosaic blush 02 all you need is pink

-korostuspuuteri, we care icon heart luminazer, sävy 1 perfect nude

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *