Kaunis olo

Mietin tänään aihetta kun kauneus. Enkä ainoastaan pinnallista kauneutta vaan kauneutta ulkoa että sisältä. Sitähän sanotaan (näin filosofisesti) että kauneus on katsojan silmässä ja kaikki on omalla tavallaan kauniita. Mietin sisäistä kauneutta, nimittäin sisäinen kauneus heijastuu sisältä ulospäin (ainakin näin itse ajattelen). Sisäistä kauneutta ja hyvää oloa voi hoitaa monin tavoin, esim. liikkumalla, joogalla, nukkumalla/riittävällä levolla, syömällä ravitsevia ja terveellisiä ruokia, juomalla vettä riittävästi etc. Aivan kuten ihoa, hiuksia hoidetaan erilaisilla aineilla, ravinteilla ym. 

img_20180425_174229.jpg

 

Mistä sitten itse saan kauniin olon?

Tottakai tuleehan siitä kaunis olo kun meikki onnistuu tai vaikka on se tietty vaate päällä joka vaan näyttää niin hemmetin hyvältä just minun päälläni! Mutta jos lähden syvällisemmin asiaa ajattelemaan niin mistä se hyvä olo tosiaan tulee? Tajusin että hyvin vahvasti siitä miten asioihin suhtaudun, ajattelen ja miten armollinen olen itseäni kohtaan. 

Olen opettelut tämän vuoden ajan uutta ajatusmallia, eli yksinkertaisesti positiivisempaa! Ei tietenkään aina voi olla kaikki kivaa, ihanaa ja yhtä onnellisuutta, mutta ei kaikki ole myöskään niin p*skaa. Yksi huono päiväkin kestää vain sen 24 tuntia. Juuri se miten itse suhtaudun vastoinkäymiseen, pahaan oloon tms. vaikuttaa miten voin, miten jaksan huonona päivänäkin. Voin aina yrittää nähdä asiat toisessa valossa ja nähdä valoa synkimmissäkin asioissa. En halua saastuttaa omaa mieltäni katkeruudella, vihalla, kateudella tai mustasukkaisuudella enkä oikestaan millään negatiivisella. Eihän tämä nyt aina toimi, mutta jostain luin että kaikki tunteet ja ajatukset ovat kuin vierailijoita, anna niiden tulla mutta ne myös lähtevät. Yksinkertaisesti tiivistettynä, anna negatiivisten  tunteiden ja ajatuksien tulla ja mennä. Keskityn mielummin omaan elämään ja iloon kuin muiden asioihin tai asioihin jotka minua myrkyttää. Minun elämä ja haluan tehdä siitä itselleni hyvän ja näin voin siihen itse vaikuttaa. Viimeisenä yritän olla itselleni armollinen. On ok välillä väsyä, on ok että en onnistunut, on ok että oli huono päivä, kelpaan tälläisenä kun olen. Annan itselleni ns. luvan olla mikä sillä hetkellä olen. 

Näistä tulee minulle hyvä olla ja kaunis olo! Ravitsen itseäni ajatuksillani ja positiivisuudella, tämä myös tuo omaa ”hehkua”, eli sitä sisältä ulospäin tulevaa kauneutta. Näin myös elämä muuttuu, ei nyt lottovoittoa tule tai ei kaikki mene kuin strömsössä, mutta jaksan enemmän, olen virkeämpi ja hymyilen usein (hymy vasta kaunistaakin!).  Tähän ei mikään meikki pysty 😉 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *