Sadepäivän suklaahetki

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Joku vois väittää, että on hullun hommaa vaihtaa puhtaat lakanat ja mennä heti suklaakipon kanssa sänkyyn makoilemaan. Se joku ei tiedä, mistä puhuu. Siis onko muka olemassa parempaa sadepäivätekemistä, kuin linnoittautua pehmeiden vällyjen väliin ja nauttia joutilaisuudesta hyvän suklaan ja lehden kera? No ei. Ja omatuntokaan ei juuri kolkuta, kun herkuttelee välillä kotitekoisella raakasuklaalla kilon makuunipussin sijaan.

Oon tehny raakasuklaata useampaan kertaan vaihtelevalla menestyksellä, mutta nyt uskallan väittää onnistuneeni melko hyvin! Pistaasipähkinät sopi suklaan joukkoon lähes täydellisesti, en ymmärrä miksei ne oo aiemmin tullu mulle mieleen. Tää ohje on helpoista helpoin, joten kokemattomatkin vaan rohkeesti köökin puolelle!

 

Raakasuklaa pistaasipähkinöillä

100g kaakaovoita

75g hunajaa

50g raakakaakaojauhetta

35g kuorittuja ja suolattuja pistaasipähkinöitä

Sulata kaakaovoi vesihauteessa. Sotke hunaja, kaakaojauhe ja pieniksi paloiksi murskatut pähkinät keskenään ja lisää kaakaovoin joukkoon. Anna koko seoksen uuttua hetken lämminvesihauteessa. Kaada suklaamuotteihin, anna hyytyä jääkaapissa/pakkasessa ja nauti! Suklaan voi hyvin tehdä tarjoilupäivänä, sillä se kovettuu parissa tunnissa.

 

Pienet asiat tekee ihmeitä. Kun poikkeaa joskus siitä omasta peruskaavasta, saattaa oikein yllättyä miten hyvälle tuulelle siitä tulee. C’est rien mais ça change tout! Rentouttavaa ja herkullista viikonloppua!

 

Bisous,

Kati

 

// Sometimes you just have to stay in bed with homemade raw chocolate and a good magazine. You deserve it. //

hyvinvointi mieli ruoka-ja-juoma diy