Muikean mustikkainen raakasuklaa
Kesällä tekee aina mieli kevyempiä herkkuja ja tuoreita marjoja. Raakasuklaa on siitä ihana, että sen sekaan voi heittää käytännössä mitä ikinä mieleen juolahtaakaan. Tänään päätin kokeilla, miltä pensasmustikat maistuvat suklaan seassa. Lopputulos oli sitä mitä odotinkin: raikas ja herkullinen. Tällä antioksidanttipommilla taltuttaa sekä nälän että herkkuhimon, eikä tarvitse voivotella sokerimorkkista. Jatkoon!
* * *
MUSTIKKAINEN RAAKASUKLAA
50g kaakaovoita
40g vaaleaa agavesiirappia tai hunajaa
25g raakakaakaojauhetta
125g tuoreita mustikoita
hyppysellinen suolaa
Sulata kaakaovoi vesihauteessa. Lisää siirappi, kaakaojauhe, suola ja noin 65g mustikoita (paloittele sopivan kokoisiksi). Sekoita hyvin. Kaada seos haluamaasi muottiin ja koristele. Suklaa jähmettyy jääkaapissa tunnissa tai parissa!
Oletko sinä raakasuklaan ystävä?
Mikä on lempireseptisi?
Bisous,
Kati
Kokeile myös:
Raakasuklaa pistaasipähkinöillä
Appelsiini-lakritsi-raakasuklaa
Peanut Butter Cups raakasuklaalla